Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Padająca klawiatura - laptop

InQer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki ze podczas grania w lola pada mi klawiatura i jedyny sposob naprawienia to reset calego laptopa. Dzieje sie tak tylko podczas grania w lola innego gry dziala spoko. Rady?

Opublikowano

Skoro tylko w LoL'u, to może zwykły reinstal by coś dał, a jak nie to warto też spróbować formata. Ja innego pomysłu nie mam, przetestuj też klawiaturę zwykłą - przewodową.

Opublikowano

Napisz w dziale od elektroniki bo tutaj będzie masa spamu porad od zielonych.Za problem jaki podałeś może być odpowiedzialne wiele czynników.Moje pytania:

1.Czy grasz na kablu ? ładując baterię w tle ?

2.Czy grasz na baterii czy przez sam kabel bez ?

Narazie tyle,może to być wina przepięć dlatego zaczynam od baterii

Opublikowano

Napisz w dziale od elektroniki bo tutaj będzie masa spamu porad od zielonych.Za problem jaki podałeś może być odpowiedzialne wiele czynników.Moje pytania:

Powiedział wielki znawca, co nawet nie wyczytał, ze klawiatura mu pada tylko i wyłącznie w LoLu xD

Opublikowano

Powiedział wielki znawca, co nawet nie wyczytał, ze klawiatura mu pada tylko i wyłącznie w LoLu xD

Powiedział ten co huja wniósł do tematu.Taki problem nie leży po stronie gry,to że tak dzieje się w lolu to zbieg okoliczności.Czekam aż autor odpowie a jak chcesz wykazać się wiedzą to wpisz sobie taki problem w google skopiuj i wklej oraz ciesz się że wniosłeś coś do tematu profesjonalisto

Opublikowano

Powiedział ten co huja wniósł do tematu.Taki problem nie leży po stronie gry,to że tak dzieje się w lolu to zbieg okoliczności.Czekam aż autor odpowie a jak chcesz wykazać się wiedzą to wpisz sobie taki problem w google skopiuj i wklej oraz ciesz się że wniosłeś coś do tematu profesjonalisto

Jeżeli gra w bardziej wymagające gry i nic mu się w nich nie dzieje, to jest to problem po stronie LoLa, tak samo jak to było z full screenem i brakiem zasięgu w monitorze

Tylko właśnie, grasz w bardziej wymagające gry, OP?

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

C***a*

Teraz przeczytaj post nade mną i zobacz, że to jednak wina LoLa wielki "profesjonalisto" :(( 

Wiedzmin 3 czy overwatch na full detalach bez problemowo dzialaja.

Grasz też w LoLa na pełnym ekranie czy np. pełny bez ramek/w oknie? Możliwe, że jeżeli opcja 2/3 to wtedy automatycznie laptop blokuje w jakiś sposób klawiaturę, bo uważa, że jest ona bezczynna.

Sprawdź też w panelu sterowania, czy przypadkiem nie korzystasz z energooszczędnego trybu pracy sprzętu. Jeżeli tak, to ustaw opcję 'Wysoka wydajność'. Wszelkie te opcje znajdziesz w zakładce "opcje zasilania".

Opublikowano

Moze podczas gry w lola tak nawalasz w przyciski, ze wylaczasz klawiature jakims przyciskiem lub odpala sie sticky keys, idk, zeby cos takiego rozwiazac bys musial nagrac caly przebieg i pewnie sam bys wpadl na rozwiazanie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dobra pomocy już nie udzielam,niech rozwiążą to dzieciaczki które myślą że Lol ingeruje w działanie sprzętu i wyłącza klawiaturę :D Uważajcie też na hakera Bonzo bo wam shakuje płytę główną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...