Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freezy i ścinki w grze

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w lola od końca s2 i nigdy tych problemów nie miałem. Od patcha 7.1 i konserwacji sieci w t-mobile mam dziwne freeze/lagi ping jest w normie co ileś sekund pojawia się Attempting to reconnect i nie moge sie ruszać. Podczas tego normalnie widze jak ludzie chodzą itd bez lagów gra dziala normalnie tylko ja nie moge sie ruszać i skille itd uzywaja sie po tym lagu.

Opublikowano

Daj wynik ze speedtest'a..

Te freezy wystepuja w okreslonych godzinach, np. wieczorem czy różnie?

Masz router?

Spróbuj też włączyć V-SYNC.

Opublikowano

Daj wynik ze speedtest'a..

Te freezy wystepuja w okreslonych godzinach, np. wieczorem czy różnie?

Masz router?

Ciągle je mam nie zależnie od pory. Tak mam router internet bez limitu.

Speedtest:

5966454163.png

Dodam też, że ten problem mam tylko na lolu i zaczyna się pojawiać już przy loading screenie.

Opublikowano

V-sync wpływa na płynność animacji i na liczbę fps, ale niezależnie od tego, czy jest zaznaczona, czy nie - nie powinna doprowadzać do okienka "attempting to reconnect".

giphy.gif

Opublikowano

Ostatnio dużo osób ma problemy z "dziwnymi" skokami pingu. Ja też mam tak. Wchodzę do meczu z 48 pingu, po chwili skacze do 150 i znowu 48 i tak w koło. Riot coś spieprzył w patchu.

Opublikowano

Nie mieszajcie opcji gry to problemów z siecią. Jeśli po telefonie do Twojego dostawcy internetu problem nie ustąpi, a on Ci powie, że zrobił co mógł, itp. i jeśli żadne działania Ci nie pomagają to najpewniejszą przyczyną jest patch od Riotu. Wiele już było tematów z skokiem pingu, fps'y, itp. Widocznie serwery Riotu mają przeciążenia/lagi/problemy z wydajnością.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...