Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

kubex12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy jakiegoś eksperta bo walcze z tym już długi czas i nie moge tego rozwiązać. Mianowicie mój internet jest dosyć szybki (30-40mb), na speedtescie cały czas ping 1 itp w grach wszystko działa sprawnie bez ścin itd ale po jakiś 20, czasami 30 czasami po godzinie wyrzuca mnie z gry, i tak mam w każdej grze- wyrzuca mnie tak jak by mi zerwało internet, ale np w CS- wyrzuca mnie z serwera tak jak mówiłem jakby zerwało internet ale inne serwery działają, internet w przeglądarce itp też działa, ale przez nastepne 10-20min nie moge wejść na ten serwer bo pisze mi to samo jakbym próbował się połączyć bez internetu. Próbowałem wszystkiego, testowałem na innej karcie sieciowej, dostawca wymienił mi antene, router, nowa sieć itp.. Ale wciąż jest to samo, kiedy zabiore komputer np do kolegi nie ma tam żadnego problemu, więc wina leży po stronie internetu, ale mój dostawca nie może sobie z tym poradzić nie mam pojęcia czy nie chce mu sie czy nie umie... Nawet gdy podłącze internet z telefonu kablem i udostępnie sobie internet to nic mnie nie wyrzuca... Ktoś ma jakiś pomysł? Ja w tym jestem zielony ale może ktoś da jakieś wskazówki które będe mógł przekazać dostawcy, bo już mam to dosyć długo...

Opublikowano

Jak byś tak oczodupnie nie pisał było by czytelniejsze. 

Problemy z internetem to sobie załatwiaj z dostawcą.

Brak jakiejkolwiek informacji o internecie co posiadasz i jak jest podłączony w domu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...