Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak formy - problem

Neesqik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio w ogóle nie mam formy nic mi nie wchodzi, kiedys perfect full auto teraz 2/10, moze to byc przez to ze mam w myszce 2klik i brak slizgaczy? 

Opublikowano

jak nacisne 1 raz lewy  przycisk myszki to zalicza mi jakbym 2 razy kliknal, chyba nie ma sensu kupowac bo raczej do deataddera 2013 sa slizgacze

Opublikowano

jak nacisne 1 raz lewy  przycisk myszki to zalicza mi jakbym 2 razy kliknal, chyba nie ma sensu kupowac bo raczej do deataddera 2013 sa slizgacze

Po co ci to. To do niczego nie potrzebne i pewnie jeszcze przeszkadza moim zdaniem. Zmień na fabryczne ustawienia (dpi itp. zostaw), poćwicz na DM i usz.

Opublikowano

2Click może być powodem zalania myszy, albo uszkodzeń mechanicznych. To bardzo utrudnia strzelanie, nawet one-tapami, bo wystrzela 2 na raz.

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

W czym problem wyłączyć double clicka? I w czym on Ci miał pomagać? Przeciez to bez sensu :D

Ślizgacze też są bardzo ważne  ;)

Opublikowano

W czym problem wyłączyć double clicka? I w czym on Ci miał pomagać? Przeciez to bez sensu :D

Ślizgacze też są bardzo ważne   ;)

Widziales co napisalem, to moze byc uszkodzenie mechaniczne

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Co do tego double clicka, miałem to samo, rozłożyłem myszkę (była po gwarancji) i okazało się, że stworzył się tam jakiś rowek (było to przyczyną double clicka). Jeśli myszka jest po gwarancji to nie ma innego wyjścia niż kupno nowej + bez ślizgaczy od razu zamówiłbym ślizgacze lub kupił nową myszkę.

Możesz jeszcze spróbować pozbyć się problemu 2x clicka: https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/266738

Budowniczy
Opublikowano

Jeśli kupujesz nową myszkę to polecam jakiegoś rivala albo coś od zowie ;)

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Taniej wyjdzie naprawci te myszke niz kupic nowa, zeby lepsza byla, mikroprzelacznik (co naprawi dwuklik) to pare zlotych, slizgacze tez nie sa drogie, kup podkladke zeby ich tak nie tracic tylko :D

Proste, ze na zepsutym sprzeciez gra sie ciezko. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...