Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek FPSów w przeciągu miesiąca

xxPatryk114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dobry komputer a FPS utrzymuje się od 60 do 90 . Na początku wszystko było ok bo miałem na detalach wysokich po 170fps i od jakiegoś miesiąca fps spad wczoraj formatowałem PC i niestety dalej to samo 

Mój sprzęt 
Geforce gtx 950

Amd athlon x4 860k quad core processor 
8 gb ram 

Opublikowano

No daj wszystko na low zmniejsz na mniejsza rozdzialke, uzyj jakis parametrow startowych (sniper13), na necie masz poradniki jak ustawic karte graficzna (panel sterowania nvidia nie expierence) pod cs go

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem 170fps na high z tym procesorem, ale dobra. Jak masz wszystko na wysokich to to normalna liczba fps po wszystkich aktualizacjach, jak low to cos jest nie tak.

sprawdz temperatury

jak ma k***a obnizyc OC gpu? XDD jak pewnie nic tam nie bylo podkrecane, i po drugie to to by tylko pogorszylo sytuacje

Opublikowano

Możesz to być związane z nową opcją w ustawieniach audio tzn. Słuchawki HRTF czy jakoś tak. Sporo moich znajomych miało spadek właśnie przez tą opcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...