Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - crash po logu Bethesdy

Intrvz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, odpalam Skyrim, jest ekran ładowania, pojawia się logo iii.. na tym koniec. Próbowałem już sposobów podanych na tym forum i nic. Modów, żadnych nie mam, Skyrim jest oryginalny prosto ze steam`a. Mam wszystkie dodatki do niego. Wina raczej nie leży po stronie sprzętu, skoro samo ustawiło mi grafike na najwyższą. Chciałem spędzić miłą noc i wrócić do skyrima po latach z wszystkimi dodatkami.. POMOCY

post-1545712-0-58340700-1484371395.png

Opublikowano

Odkryłem już powód, miałem Skyrima już dodanego na steam`ie i był on dostępny w Polskiej wersji, teraz dokupiłem Skyrim Legendary Editions z 3 DLC (Hearthfire, Dragonborn, Dawnguard) i okazało się, że nie mają one Polskiej wersji językowej. Da rade teraz spolszczyć gra tak, aby wszystkie dodatki zostały spolszczone? Jak odpalam  Skyrim w wersji Angielskiej - wszystko ładnie pięknie śmiga, niby mógłbym grać tak, ale zatraciłbym cały urok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...