Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Koniec LeagueSharpa? Wypowiedź joduski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RIP L#

You might have read the web notice already. This thread's purpose is to give you, our users, more information as to what you can expect from us going forward.

Some of you might have predicted this outcome. We have tried to be the best and deliver the best service. We have spared no expense and effort. The quality of service, at least in our impression, has declined over time when the lawsuit started. Defending the lawsuit required a lot of attention and resources and it exhausts you, physically and mentally. We have prepared for this lawsuit a lot and wanted to dive full head in, but eventually you start to comprehend the sheer scale of this issue. Even if we had won this lawsuit, multiple appeals would have followed and likely other lawsuits in multiple countries. Eventually, our efforts would have only delayed the inevitable. It could have ruined our personal lives, for a while at least. We came to a point where we realized that, instead of fighting this like we planned (and we did for a while), we can just get over it and work on another project in an area that is not that prone to lawsuits.

Without you guys we would have never become what we were. We have had a great journey, our ups and downs, and lots of fun for sure. We would have liked to keep doing this for many years, but eventually all things must come to an end. 

LeagueSharp will shut down on February 28, 2017. It won't be possible to use LeagueSharp beyond that date, even if your subscription expires later than that.  All LeagueSharp related content will be deleted from social media, GitHubs and the forums as well.

This is no goodbye though. Other products, like EnsageSharp, will continue to be supported in some way and you can use your subscription for that if you so desire. Thus, you can continue to buy subscriptions.  Details will follow. The forum/website might possibly be rebuilt to support Ensage, or we might move Ensage to a different website after all. 

Thank you.

Co o tym myslicie? :) 

8kHod.png

Opublikowano

Skoro L# robi wypierdolke to może pójdą oni do EB i będą pomagać go ulepszać i będzie lepszy. Choć i tak będzie powtórka z rozrywki (czyt. płatne EB).

Niech będzie ta powtórka z rozrywki (inaczej nie ma szans), bo aktualnie tylko BoL, który jest, no nie oszukujmy się, z paid scriptami w c**j drogi jest zastępcą L#. Mam nadzieję właśnie jak Ty, że twórcy skryptów pójdą pomagać na EB, a nie na BoL-a.

Opublikowano

Ja nie wiem czym wy się jaracie z tym sharpem, testowałem bola pół roku i sharpa miesiąc, evade w sharpie nawet nie ma podbicia w 50% do evadeee, pred misuje pełno speli w sharpie, dużym plusem jest tylko to, że nie trzeba czekać na update skryptów po patchu,ale za to cena jest większa :) i same skrypty w sharpie dupy nie urywają... nie ma co się oszukiwać.

Pewnie będziecie pisać, że nie potrafię ustawić bla bla bla bla bla i tysiąc innych smutnych argumentów dlatego ignore :D

Odnośnie tematu, większość osób, które pisało skrypty zakończy swoją "karierę" pozostali pójdą tam gdzie im za to zapłacą - CZYLI BOL, chyba że zrobią płatnego EB, innej opcji nie ma. Ciekawe czy teraz do 28 lutego będą aktualizować skrypty i program po patchu ( znając życie wyjebane już :D )

Opublikowano

Ja nie wiem czym wy się jaracie z tym sharpem, testowałem bola pół roku i sharpa miesiąc, evade w sharpie nawet nie ma podbicia w 50% do evadeee, pred misuje pełno speli w sharpie, dużym plusem jest tylko to, że nie trzeba czekać na update skryptów po patchu,ale za to cena jest większa :) i same skrypty w sharpie dupy nie urywają... nie ma co się oszukiwać.

Pewnie będziecie pisać, że nie potrafię ustawić bla bla bla bla bla i tysiąc innych smutnych argumentów dlatego ignore :D

Odnośnie tematu, większość osób, które pisało skrypty zakończy swoją "karierę" pozostali pójdą tam gdzie im za to zapłacą - CZYLI BOL, chyba że zrobią płatnego EB, innej opcji nie ma. Ciekawe czy teraz do 28 lutego będą aktualizować skrypty i program po patchu ( znając życie wyjebane już :D )

Pamiętajmy że Evade w leaguesharpie wychodzi taniej pomimo wszystko, z BoL'em jest ten problem że po prostu wychodzi drogo. Ja na przykład Evade'a mam tylko do drawingsów więc nie obchodzi mnie to że Evadeee ma lepszy performance.

Hajs się zgadza i elo :D

No właśnie niekoniecznie, na reddicie zrobiło się ostatnio głośno o L# i wydaje mi się że LeagueSharp po prostu przegrywa sprawę sądową która ciągnie się już chyba z półtorej roku, ale może to też być zwykła wymówka dla zakończenia projektu.

Skoro L# robi wypierdolke to może pójdą oni do EB i będą pomagać go ulepszać i będzie lepszy. Choć i tak będzie powtórka z rozrywki (czyt. płatne EB).

Niech będzie ta powtórka z rozrywki (inaczej nie ma szans), bo aktualnie tylko BoL, który jest, no nie oszukujmy się, z paid scriptami w c**j drogi jest zastępcą L#. Mam nadzieję właśnie jak Ty, że twórcy skryptów pójdą pomagać na EB, a nie na BoL-a.

Obstawiałbym że właśnie większość staffu pójdzie do EB. Jest jeszcze GoS ale tam używany jest język lua tak jak w BoL'u. Bardzo możliwe też że EB połasi się na łatwo kasę i prawie na pewno EB będzie działać na zasadzie L#, który jak większość pewnie pamięta, nigdy nie miał być płatny. Pamiętajmy że główny rywal EB właśnie upada, findev pewnie już zaciera ręce.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

najpierw to bym polecal przeczytać cała wiadomość która napisał jodus a potem sie wypowiadac :D

Polecam bardziej się zainteresować tematem skoro go zakładasz :)

Opublikowano

najpierw to bym polecal przeczytać cała wiadomość która napisał jodus a potem sie wypowiadac :D

Polecam bardziej się zainteresować tematem skoro go zakładasz :)

Skoro masz jakies inne informacje to może się nimi podziel?

Niby dlaczego mieliby zamknąc interes który przynosil pewnie nie małe dochody ?

Opublikowano

Szczerze smutne ale i tak GoS najlepszy xD

nie byłbym tego taki pewny szczerze, testowałem w tamtym tygodniu i skrypty wydają mi się strasznie niedopracowane, nawet ten do vayne, taki BoL z interfejsem L# tylko z gorszymi skryptami, ale to może być tylko moja opinia

dostałem też instant bana za GoS bo nie miałem jakiegoś pakietu na kompie, w loadingu do customa mi wyskoczył błąd, potem log na konto i instant ban, także testy GoS zaczęły się z przytupem u mnie

Opublikowano

Szczerze smutne ale i tak GoS najlepszy xD

nie byłbym tego taki pewny szczerze, testowałem w tamtym tygodniu i skrypty wydają mi się strasznie niedopracowane, nawet ten do vayne, taki BoL z interfejsem L# tylko z gorszymi skryptami, ale to może być tylko moja opinia

dostałem też instant bana za GoS bo nie miałem jakiegoś pakietu na kompie, w loadingu do customa mi wyskoczył błąd, potem log na konto i instant ban, także testy GoS zaczęły się z przytupem u mnie

2 miechy na gosie lece i 0 bana lel

Opublikowano

Nareszcie wyłączą to guffno xD

Jak dobrze, że są jeszcze 3 platformy. :)

Obstawiałbym że właśnie większość staffu pójdzie do EB. Jest jeszcze GoS ale tam używany jest język lua tak jak w BoL'u. Bardzo możliwe też że EB połasi się na łatwo kasę i prawie na pewno EB będzie działać na zasadzie L#, który jak większość pewnie pamięta, nigdy nie miał być płatny. Pamiętajmy że główny rywal EB właśnie upada, findev pewnie już zaciera ręce.

Czy ja wiem czy do EB... jak nie dostaną tyle kasy, ile sobie zażyczą to pójdą do BoL-a na pewny szmal.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę obecną sytuację BoLa to na 99% albo ci developerzy odejdą kompletnie, albo przejdą na EB.

I tak to tylko kwestia czasu, zanim EB stanie się płatne

@iAnty 'pewny szmal' z BoLem to wcale nie jest takie pewne, obecnie mają wysyp devów i paid skryptów, a sam developer dllki BoLa jest niesamowicie samolubny i egoistyczny i prędzej świat się skończy, niż on kogoś przyjmie do kooperacji

Opublikowano

Nareszcie wyłączą to guffno xD

Jak dobrze, że są jeszcze 3 platformy. :)

Czy ja wiem czy do EB... jak nie dostaną tyle kasy, ile sobie zażyczą to pójdą do BoL-a na pewny szmal.

Biorąc pod uwagę obecną sytuację BoLa to na 99% albo ci developerzy odejdą kompletnie, albo przejdą na EB.

I tak to tylko kwestia czasu, zanim EB stanie się płatne

@iAnty 'pewny szmal' z BoLem to wcale nie jest takie pewne, obecnie mają wysyp devów i paid skryptów, a sam developer dllki BoLa jest niesamowicie samolubny i egoistyczny i prędzej świat się skończy, niż on kogoś przyjmie do kooperacji

o tym właśnie mówię, EB lepiej stoi na rynku niż BoL i działa na podobnym języku do L#, developerzy pójdą pewnie tam a po upadku LeagueSharpa najpewniej EB stanie się płatne a developerzy już znajdą sposób na pieniążki. To kwestia czasu aż wszystko się pozmienia, ale według mnie to wcale nie jest taki zły news

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...