Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe czity?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GoS nie jest przypadkiem paid?

/// Nie jest.

Gos ma darmowego evadee słabego,  płatnego nie testowałem, jak wypadają płatne skrypty razem z evadee ? Lepiej od L# czy tak samo  ? 

Opublikowano

GoS > EB imo

Play Sharp xD

Czesc

szukam jAkis darmowych chetow brak limitu 

daj jakieś argumenty bo osobiście nie jestem w stanie w to uwierzyć, albo chociaż jakieś skrypty warte stestowania oprócz tego do Vayne

@Edit: czwarte podejście do GoS i nadal nie widzę w tym nic co by sprawiało że ten programy miałby szanse chociażby dorównać EB, daj protipy

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

EB nie jest strasznie banowalne ?

pierwsze słyszę

hahaha, gosciu eb jest najbardziej banowane teraz.

co, ostatnio bana wyłapałem w 2014 na koniec czwartego sezonu gdy zrobili pierwszy poważny większy banwave, tak to nic, jakieś źródło informacji?

Opublikowano

co, ostatnio bana wyłapałem w 2014 na koniec czwartego sezonu gdy zrobili pierwszy poważny większy banwave, tak to nic, jakieś źródło informacji?

z tego co pamietam to EB wyszlo w polowie 2015

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Publicznie dokładnie 18 wrzesnia 2015r. :D

======================================

Niedawno przegrałem kilkanaście gier na Cassiopei, a łącznie z 30 gier (jakieś 1,5 tygodnia temu) i bana nie było. (EB)

Wszystko chodzi o to ile raportów dostaniecie ludzie, za wszystkie programy dostaniecie bana, to nie są te czasy przed sezonem 4. xD

A co do tematu to wg mnie EloBuddy jest najlepsza opcją "z free", GoS mnie nie przekonał.

Opublikowano

Publicznie dokładnie 18 wrzesnia 2015r. :D

======================================

Niedawno przegrałem kilkanaście gier na Cassiopei, a łącznie z 30 gier (jakieś 1,5 tygodnia temu) i bana nie było. (EB)

Wszystko chodzi o to ile raportów dostaniecie ludzie, za wszystkie programy dostaniecie bana, to nie są te czasy przed sezonem 4. xD

A co do tematu to wg mnie EloBuddy jest najlepsza opcją "z free", GoS mnie nie przekonał.

Też tak uważam

Wtedy wyłapałem za L# bodajże, wkurwiłem się niesamowicie bo main konto prowadzone aż od bety poszło się walić i przestałem grać w LoL'a na jakieś półtorej roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...