Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Map missing error

piotr978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo zrobiłem sobie serwer do cs go i jak wgram wszystko dobrze każdą mapę itp to podczas zmiany mapy na tą nową to wywala mi błąd missing error map 

i to tylko na tym właśnie moim serwerze i czy wie ktoś może jak to naprawić?

junior.jpg

Opublikowano

Wiesz, to może zależeć od wielu czynników tak naprawdę.

Wszystko zależy od tego jaki serwer prowadzisz i gdzie.

1. Jeśli dzieje się to tylko na wybranej mapie / na niestandardowym modzie, np. deathrun, to wyskakiwać błąd może tylko Tobie i kilku osobom, dlatego że ktoś może już plik o takiej nazwie posiadać, a zwykły FDL nie nadpisze tego jak robi to workshop.

2. Źle skonfigurowany FDL.

3. Niepotrzebny znak "/" na końcu w adresie FDL.

Masa innych głupich błędów też może mieć wiele do powiedzenia, ale ja niestety szczegółów na widoku nie mam, więc trochę słabo określić, co jest problemem. Nawet nie mam pojęcia, jaki serwer prowadzisz. :D

Opublikowano

Wiesz, to może zależeć od wielu czynników tak naprawdę.

Wszystko zależy od tego jaki serwer prowadzisz i gdzie.

1. Jeśli dzieje się to tylko na wybranej mapie / na niestandardowym modzie, np. deathrun, to wyskakiwać błąd może tylko Tobie i kilku osobom, dlatego że ktoś może już plik o takiej nazwie posiadać, a zwykły FDL nie nadpisze tego jak robi to workshop.

2. Źle skonfigurowany FDL.

3. Niepotrzebny znak "/" na końcu w adresie FDL.

Masa innych głupich błędów też może mieć wiele do powiedzenia, ale ja niestety szczegółów na widoku nie mam, więc trochę słabo określić, co jest problemem. Nawet nie mam pojęcia, jaki serwer prowadzisz. :D

Dobra już naprawiłem problem można zamknąć.

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...