Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zerwała ze mną dziewczyna, a ja nadal ją kocham.

Hezi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj oznajmiła mi że ze mną zrywa. Po 2 latach związku wytłumaczyła się stwierdzeniem że nam się nie uda, że mamy inne osobowości etc..

Umówiliśmy się na spotkanie, już przedtem zaczęło coś nie grać. Kupiłem kwiaty i zadzwoniłem że za parę minut będę, ona powiedziała mi że czeka, gdy podchodziłem pod jej dom, wyszła mi na przeciw, miała w rękach moje rzeczy które jej podarowałem, i tak jak wyżej powiedziała ze nam się nie uda. Bardzo ją kocham, nie widzę poza nią świata. Chciałbym ją odzyskać ale nie wiem jak. Próbowałem, przekonywałem. Proszę pomóżcie mi.

Opublikowano

Daj jej czas.. Nic na siłę, a najlepiej to idź do kumpli, jej koleżanek czy coś, a nie na Forum się wyżalasz i szukasz pomocy, gdzie pełno tutaj smarkaczów.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie ma co się błaźnić, uszanuj jej zdanie. ;)

Pytania na forum nic nie dadzą, tym bardziej tym. Tego kwiatu to pół światu! 

a trzy czwarte c***a warte

Daj jej czas.. Nic na siłę, a najlepiej to idź do kumpli, jej koleżanek czy coś, a nie na Forum się wyżalasz i szukasz pomocy, gdzie pełno tutaj smarkaczów.

Po co ma iść do jej koleżanek? O_o 

Opublikowano

Jeżeli ona z Tobą zerwała to znaczy, że ta "miłość" jest jednostronna a taka żyje bardzo krótko, sam się przekonasz, zajmij się swoim/i hobby a możliwe, że nawet się nie zorientujesz, jak zniknie Ci z głowy kompletnie. Jeżeli nie widzisz świata po za tą osobą to znaczy, że jesteś zauroczony bo nikt w życiu nie potrzebuje miłości, gdy jeszcze byłej nie znałeś nie czułeś się prawdopodobnie w ten sposób, więc jak widzisz, da się żyć bez tego. Zaurocznie to taki stan, który sprawia, że nawet najmądrzejszy i nainteligentniejszy może ogłupieć i myśleć, że to miłość, nie jesteś jedyną osobą, która tak ma, większość ludzi na świecie to przeżyło to co Ty, te emocje są tymczasowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...