Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niszczyciele czolgow

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przyjemna linia to Amerykańskie (poza kilkoma mega wolnymi ale mocno opancerzonymi T28, T95 - kwestia gustu, dla mnie za wolne) TDki, no i te z wieżą obracaną b.fajne.

Na 5 i 6 tierze (obie linie) świetne zabawki i sporo frajdy. T30 i E4 też b.fajne i często E4 na klanówki jest brane.

Opublikowano

Tymi co są b.szybkie też mozna, ale jak są inne LT to lepiej zagrać z drugiej linii, lub flankować z medami. Jak z początku kampa, to później można zrobić rajd i podobijać ogryzki.

Nie pamiętam jaki zasięg widzenia mają, więc jak dobry to na spotera T-67 i Hellcat mogły by być niezłe.

Wieża w nich wolno się obraca to do objeżdżania nie są za dobre, ale też dają radę.

Opublikowano

Ja tam polecam JPZE100 może mobilności aż takiej nie posiada, ale ma świetne działko  :) na standardowych pociskach dzięki czemu w E100 wchodzi jak byś chciał jeśli wieży nie ma zkątowanej, pancerz w miarę doby jeśli schowamy dolną płytę.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

a ja ci polecam linie do fv bo dzialo szybkostrzelne i dobra penetracja a dziesiatka niesamowita tylko trzeba ja ogarniac pozniej,ale sie nauczysz. E4 tez ci polecam mam E3 i E4 i zdecydowanie wole E4 bo jest bardziej mobilny i linia wiele latwiejsza.

Opublikowano

to zalezy czy chcesz sie pobawic td-kami czy robic top tiery ?

jezeli chodzi o top tiery to w sumie kazda dycha jest dobra , 

jezeli chodzi o linie to do grilla jest chyba najprzyjemniejsza , chociaz reszta tez jest spoko

jezeli chodzi o zabaweczki to : su 100 , su152 , s35ca , rhm , isu 152 , no i oczywiscie super ŁOPE t67 ;) 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja gorąco polecam linię niemiecką, mianowicie drogę do jagdpanzer e100, droga jest łatwa, sam w pare dni dobiłem VII tier i mogę jedynie powiedzieć że z tieru na tier jest coraz łatwiej.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Jeśli nigdy nie grałeś TDkami to na początek wybierz coś z obracaną wieżą gdyż łatwiej będzie Ci zaznajomić się tym rodzajem czołgów, później najwyżej przejdziesz na TDki bez wieży.

Na początek wybierz jakąś linię z wieżami, później przejdziesz na te bez wieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...