Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki do 90 zł?

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako iż w moich 1 rocznych tracerach przestala dzialac 1 sluchawka przymierzam sie do zakupu nowych.

Najbardziej zalezy mi na tym zeby byl jak najlepszy dzwiek i by byly wygodne.

tak do 90zł najlepiej.

ponoc superluxy hd 681 są dobre - brać? Jak tak to w jakim sklepie najlepiej (tak żeby było jak najtaniej)

albo senheisery 201? chociaz niektorzy mowia ze to s**t

dzwiekowka zintegrowana .

Opublikowano

Ciężko będzie znaleźć konkurenta dla Superluxów w tej cenie, zależy oczywiście też jakie aspekty weźmiemy pod uwagę, w csie najważniejszym aspektem będzie sceniczność i wygoda. Można się spierać czy Superluxy hd 681 są słuchawkami wygodnymi, dlatego że eko skóra, z której wykonane są pady jest mizernej jakości, jednak spokojnie są one wymienialne i możesz dokupić jakieś delikatniejsze np. welurowe. Mimo że wyposażenie nie jest bogate, a samo pudełko jest zwykłym blistrem. To muszę przyznać, że słuchawki nadrabiają brzmieniem, nie polecam innej wersji tych słuchawek: hd 681b, niby to samo, ale bardziej stonowane (na mój gust były gorsze). Musisz uważać też na kabel, na początku oplot jest sztywny i prędko się nie odkształca, ale po roku, przewód może zacząć się zawijać, można zawsze pospinać kabelek i oszczędzić sobie niepotrzebnych nerwów. Samą wytrzymałość tego produktu uważam na naprawdę wysoką, nie specjalnie o nie dbałem i forów również nie miały i powiedzmy, że nadal potrafią grać. Rekomenduje ten produkt :)

Jeżeli dołożysz trochę pieniędzy, to masz Superlux Evo MKII, są one lepiej wyposażone, wygodniejsze, mają odpinany kabel i 2 w zestawie, oczywiście wad nie są również pozbawione (w edycji czarnej święcący plastik - palcuje się i wygląda jak dla mnie tandetnie). W brzmieniu różnicy nie dostrzeżesz (nie ma jej).

Co do ceny: Polecałbym sprawdzić na ceneo, najtaniej wyszłoby na: martom-hurtownia, ale przyznam się, że nie znam tego serwisu, sklepu, dlatego warto byłoby zobaczyć opinie, przy zakupie przez internet korzystnie powinno wyjść też na proline.

Zakładam również, że mikrofon masz, ponieważ słuchawki nie mają go wbudowanego (całe szczęście). No i oczywiście należy pamiętać, że są to słuchawki uniwersalne z całkiem odczuwalnym bassem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...