Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesiadka na nowszy iPhone. Czy jest sens?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od lipca tego roku jestem szczęśliwym (coraz mniej) iphone'a 5s 32GB space gray. Dorwałem go wtedy za nieco ponad 1100 zł, dziś mam okazję sprzedać za 900zł. Powodem jest coraz słabsza bateria.. Czy jest sens kupić iphone 6/6 plus? Na 6s obecny budżet nie pozwala. Mowa o telefonie używanym, czy w 6 też bateria będzie już wyjechana?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

To zależy od konkretnego egzamplarza.

Jeśli chodzi o to, czy bym kupił, ja bym nigdy nic od Apple nie kupił, dla mnie specyfikacja względem ceny i ten system to nic specjalnego, ale to Twój wybór. Moim zdaniem lepszym wyborem byłby telefon z Androidem posiadający porządną baterię.

Opublikowano

To zależy od konkretnego egzamplarza.

Jeśli chodzi o to, czy bym kupił, ja bym nigdy nic od Apple nie kupił, dla mnie specyfikacja względem ceny i ten system to nic specjalnego, ale to Twój wybór. Moim zdaniem lepszym wyborem byłby telefon z Androidem posiadający porządną baterię.

Też tak kiedyś mówiłem, jednak od iOS'a nie jest łatwo się oderwać. Budżet uległ zmianie do 2000zł i myślę że w tej cenie będę polował na 6S/ prawie nowego 6S.

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...