Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris VS ClassicMT2

mrowekZ

Vesteris vs ClassicMT2  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Vesteris czy ClassicMT2

• Vesteris
      24
    • ClassicMT2.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vesteris - stoi dlugo, jest zainteresowanie, mniejsze ceny w is'ie, stabilnosc.

'classic' - stoi krotko, same dzieci, duze ceny w is, niepelnoletni team, niedoswiadczony - jedynie Asig jest doswiadczony, lecz ma wyj*bane, liczy na $. Za jakis czas s8

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Classic to typowy pay2win... Lepiej na pl pograć niż tam, stanowczo vesteris :)

czy wy tak w ogole k***a graliscie? pay2win? gosciu, mam 4 postacie, woja 38 sure 83 buffke 75 i woja 35, nie wydalem ani zlotowki :) a gra sie o wiele przyjemniej niz na vesterisie :)

Opublikowano

Co to za porównanie dwóch różnych serwerow? Wiadomo,że ktos chce łatwiej idzie na medium a trudniej na harda.Cały czas wypisujecie bzdury jaki to is drogi na Classicu ,serwer pod chajs-pograł któryś?Ludzie którzy tam graja nie będą pisać o drogim isie bo wszystko dość latwo idzie zdobyć w grze.Ja lubie hardy wiec wybrałem Classic i gra Mi się bardzo przyjemnie jak widać po frekwencji podobnie myśli kilka tysięcy graczy.Przed startem Classica już hejtowaliście,że postoi miesiąc,zgarną hajs i serwer padnie.Który teraz się przyzna,że się mylił? Pewnie nikt bo lepiej dalej bzdury wypisywać i zniechęcać ludzi.

Opublikowano

@kiok

To, ze Twoi 'idole' sa na tym syfie, wiekszosc to pewnie dzieci w Twoim wieku (sadzac po chociazby po interpunkcji), wiekszosc to 'gracze' do 15r.z.

Jest to s3 (trzeci serwer) Pompamt2 s1, pompamt2 s2, classicmt2 - inny technik, pamietamy ? Raczej kazdy pamieta, miesiac gracze, kolejny z***any podstawowy quest - kupon sm.

P.S. 'hajs' nie 'chajs' :)

@mrowekZ Jezeli chcesz sobie pograc na serwerze, ktory nie padnie po miesiacu, gdzie nie ma przekretow - wybierz Vesteris, jezeli chcesz pograc z masa dzieci, z przekretami, wybierz eq z navi - classicmt2.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Nie rozumiem jak można porównywać 2 serwery które różnią się od siebie trudnością i budową 

@kiok

To, ze Twoi 'idole' sa na tym syfie, wiekszosc to pewnie dzieci w Twoim wieku (sadzac po chociazby po interpunkcji), wiekszosc to 'gracze' do 15r.z.

Jest to s3 (trzeci serwer) Pompamt2 s1, pompamt2 s2, classicmt2 - inny technik, pamietamy ? Raczej kazdy pamieta, miesiac gracze, kolejny z***any podstawowy quest - kupon sm.

P.S. 'hajs' nie 'chajs' :)

@mrowekZ Jezeli chcesz sobie pograc na serwerze, ktory nie padnie po miesiacu, gdzie nie ma przekretow - wybierz Vesteris, jezeli chcesz pograc z masa dzieci, z przekretami, wybierz eq z navi - classicmt2.

Co ty gościu gadasz żadnego eq z navi nie ma i nie było 

Vesteris - stoi dlugo, jest zainteresowanie, mniejsze ceny w is'ie, stabilnosc.

'classic' - stoi krotko, same dzieci, duze ceny w is, niepelnoletni team, niedoswiadczony - jedynie Asig jest doswiadczony, lecz ma wyj*bane, liczy na $. Za jakis czas s8

Yhym team nie ma doświadczenia ? A to ciekawe!  ale cóż lepiej pisać głupoty aby tylko zniechęcić ludzi do grania na serwerze. 

To tyle od mnie 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Wiadomo, żę Vesteris, na classicu grają same dzieci z ,,Jp Armi'' które za ksucie metka zwyzywają ci całą rodzine itp, wiem bo tam grałem troche i był to jeden z powodów dla których przestałem tam grać.

Co do administracji  to na classicu też jest gorsza niż na Vesterisie. Classic niedługo i tak upadnie i wtedy wszyscy się zawiną ale Isamu to wszystko ,,wyjaśni'' a oni łykną bo Przeciez Isamu to ich bóg.

Vesteris dłużej stoi, administracja zna się na rzeczy, i wiadomo że jest spory czas będzie się trzymał.

Opublikowano

Wiadomo, żę Vesteris, na classicu grają same dzieci z ,,Jp Armi'' które za ksucie metka zwyzywają ci całą rodzine itp, wiem bo tam grałem troche i był to jeden z powodów dla których przestałem tam grać.

Co do administracji  to na classicu też jest gorsza niż na Vesterisie. Classic niedługo i tak upadnie i wtedy wszyscy się zawiną ale Isamu to wszystko ,,wyjaśni'' a oni łykną bo Przeciez Isamu to ich bóg.

Vesteris dłużej stoi, administracja zna się na rzeczy, i wiadomo że jest spory czas będzie się trzymał.

Hah pisać że najgorsza a nie umiał byś napisać nawet 3 inteligentnych argumentów dla każdego członka administracji.

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...