Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie na temat ClassicMT2.pl

mrowekZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ile luda tam gra?

2. Oplaca sie tam zaczynac grać?

3. Czym sie rozni od innych hardow ( vesteris / Balmora s1)

4. Oplaca sie robic misje?

5. Na czym mozna zarobic?

Opublikowano

1.troche ludzi tam gra w końcu serwer stworzony dla fanów pompateam'u

2.jak masz gruby portfel to tak

3.hmm klasyczny Mietek z 2k10(vesteris to Medium)

4.raczej

5.Niewiem

Opublikowano

Zamiast grać na classicu i napelniac portfel jakimś zetom to zagraj na pl.. To samo praktycznie a pl postoi bardzo długo. Classic to syf :)

Opublikowano

Zamiast grać na classicu i napelniac portfel jakimś zetom to zagraj na pl.. To samo praktycznie a pl postoi bardzo długo. Classic to syf :)

a moze poprostu grac tak jak ja i nie wydawac na isa? :) classic to syf? UZASADNIJ :) na plu grac? po co? co ty tam chcesz dzis osiagnac? dobijesz 75 80 czy tam 90 lvl i co? zlapie cie nuda :) uwierz mi wiem co mowie bo gram w metina od czasow serwera Poland :)  na globalnym gralem duza iloscia postaci wszystkie +80, szamani tez :) jednymi z full isem drugimi tylko pd z isu innymi bez isu :) i powiem ze to jeden wielki c**j dlatego ludzie z tamtad zaczeli uciekac ;) a na classicu jest chociaz co robic :) brak wykokszonych postaci, kd +4 max :) pvp to nie jeden skill ded :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...