Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trejdować z 2 kluczami?

DarkTea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uno - znajdź osoby skupujące klucze - dają sporo.

Dos - spróbuj z skinsproject, na lounge nie ma się co pchać z małymi kwotami.

Tres - nie proś(żebrz) o duże kwoty, te klucze to 2,50*2 = 5e, czyli sobie najwyżej 1/2 bs zemsta akwamaryny

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Na sam początek zamień te dwa kluczę na jakiegoś skina (najlepiej AK, AWP, M4), potem tego skina downgradujesz czyli wymieniasz się 1:4/1:5 dzięki czemu dostaniesz zapewne lekkiego overpaya. Potem te skiny wymieniasz na 1 i tak w kółko. Przy wymianach używaj wtyczki Steam inventory helper. Odejmie ona prowizję steama, dzięki czemu będziesz wiedział ile zyskujesz na wymianie.

Opublikowano

@DarkusFD taaak to dobra technika, szkoda tylko że przy downgradzie 1:5 nawet nikt mu over'paya nie da...
Mi przy 50€ nie chcą dać a co dopiero przy 5€??? 
1;1 też mu nikt nieda...

Myślę że jeżeli chce się zarobić na tradowaniu to trzeba startować od ~200€ i patrzeć na patterny?

Opublikowano

@DarkusFD taaak to dobra technika, szkoda tylko że przy downgradzie 1:5 nawet nikt mu over'paya nie da...

Mi przy 50€ nie chcą dać a co dopiero przy 5€??? 

1;1 też mu nikt nieda...

Myślę że jeżeli chce się zarobić na tradowaniu to trzeba startować od ~200€ i patrzeć na patterny?

czyli jestem  w dupie nie zarobie nic w tej chwili posiadam ak redline ww i myśle co dalej :P

Opublikowano

Wchodzisz w ekwipunek --> wybierasz "nowa oferta" --> Wybierasz osobę z którą chcesz się wymienić --> wybierasz co chcesz wymienić --> akcpetujesz i potwierdzasz na telefonie przez aplikację steam. Spoko nie ma za co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...