Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi WebDeveloperskie

gredier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow :) Prezentacja naprawdę wizualnie świetna! Jak i doświadczenie nie małe z tego co widać!

Jak najbardziej polecam i może z czasem skorzystam z Twoich usług! :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wow :) Prezentacja naprawdę wizualnie świetna! Jak i doświadczenie nie małe z tego co widać!

Jak najbardziej polecam i może z czasem skorzystam z Twoich usług! :)

Pozdrawiam.

Dziękuję, starałem się, by prezentacja była przejrzysta, również pozdrawiam!

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wow :) Prezentacja naprawdę wizualnie świetna! Jak i doświadczenie....

Nie zgodzę się - prezentacja jest cholernie krzywa, nie ma jakiejkolwiek siatki, typografia leży (interlinia, odleglości miedzy słowami, akapitami) - Podstawową funkcje spełnia - przekazanie informacji, ale kwestie techniczne tragedia.

#topic

Miałem z panem chwilę do czynienia - polecam uważać - lubi znikać.

Opublikowano

Dobra k***a nie było tematu

jestem debilem, zasugerowałem się tym "zrobię jeszcze jakieś proste pluginy w javie" i myślałem że to twoj kod.

jest to tak małe że nie zauważyłem tej wklejki XDDDD

ale zostawiam spoiler, bo może się ktoś zasugeruje tym kodem jeszcze D:

Ta różnica dat to jakiś żart? Nie dość że kod c*****o zrobiony, mieszanie polskiego z angielskim, zero logiczności, to jeszcze da się go dużo prościej zrobić.

Takich rzeczy nie robi się substringami, od tego masz klasę DateFormat, mógłbyś przekonwertować datę na milisekundy, odjąć jedno od drugiego, i te milisekundy które ci zostały znowu przekonwertować na poprawną datę.

Lepszy przykład (pewnie dałoby się to jeszcze lepiej zrobić, ale myślę że i tak lepiej niż to co prezentowane pod "moje projekty"):

4126260c6e724f93443fc8e1d43df744.png

(tak, c*****o obliczałem dni, godziny, minuty, tak się tego nie powinno robić, ale daje jedynie przykład. ;P)

Aczkolwiek ja to bym wgl to zrobił używając Joda-Time.

Days.between(start, end);
Seconds.between(start, end);

PS: Mam nadzieje że po prostu java ci gorzej idzie, a z webdevem radzisz sobie o niebo lepiej.

I hope.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Wow :) Prezentacja naprawdę wizualnie świetna! Jak i doświadczenie....

Nie zgodzę się - prezentacja jest cholernie krzywa, nie ma jakiejkolwiek siatki, typografia leży (interlinia, odleglości miedzy słowami, akapitami) - Podstawową funkcje spełnia - przekazanie informacji, ale kwestie techniczne tragedia.

#topic

Miałem z panem chwilę do czynienia - polecam uważać - lubi znikać.

Rozumiem Twoje rozczarowanie, znamy oboje temat, jeśli chcesz masz numer gadu gadu, napisz, powiem Ci o co chodzi. Miałem Ci z góry zapłacić za wykonywane projekty dla mnie, lecz raczej nie ma takiej potrzeby, dlatego nie pisałem dalej w sprawie współpracy. Co do prezentacji, nie jestem grafikiem ;)

PS. napisałem na gadu gadu w celu wyjaśnienia sprawy

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...