Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niska wydajność laptopa w CS:GO

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z niską wydajnością - nie zależnie czy są to detale niskie, średnie, wysokie sytuacja jest taka sama ilość FPS na trybie z botami wynosi 14-30 fps. Czyli niestety nie grywalne. Co może być tego przyczyną ? W nowszych grach: Crysis 3 mam ponad 30 fps, BF 4 ponad 40, więc nie wiem czemu tutaj jest tak mało.

Laptop Lenovo ideapad 100, z procesorem i5 5200u i kartą graficzną GeForce 920M.

Opublikowano

Musisz ustawić żeby cs odpalał się przez geforce'a, ponieważ prawdopodobnie odpalasz go przez zintegrowaną kartę graficzną.

xD

Opublikowano

Czyli tak jeśli grasz w daną grę to polecam sprawdzić jaki masz przydzielony priorytet więc uruchom menadżer zadań, znajdź daną aplikację i ustaw priorytet na wysoki.

Lub polecam w takiej sytuacji pobrać znany dobrze Razer Cortex.

Opublikowano

Musisz ustawić żeby cs odpalał się przez geforce'a, ponieważ prawdopodobnie odpalasz go przez zintegrowaną kartę graficzną.

Mam tak ustawione.

system?

Windows 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...