Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deneris [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja p******e popraw tą prezkę bo oczy bolą xD 

Ogólnie nic ciekawego.. grafika tylko ładna :v 

Opublikowano

concordia nie wyszła więc stawiasz kolejny syf? Wiesz że nikt na to nie wbije i zamkniecie ten projekt po 1 miesiącu? 0 reklamy + nie ma nowośći i syfny team

Przecież jest reklama, nie rozumiem  czemu tak napisałeś

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer polecam widzimy sie na starcie, lecimy po topke! JS

Do budy ;3

ładna prezentacja, ale to tylko tyle

grafika może byc;d

ja p******e popraw tą prezkę bo oczy bolą xD

Ogólnie nic ciekawego.. grafika tylko ładna :v

racja

concordia nie wyszła więc stawiasz kolejny syf? Wiesz że nikt na to nie wbije i zamkniecie ten projekt po 1 miesiącu? 0 reklamy + nie ma nowośći i syfny team

dokładnie

-=-=-=-

P********y syf na consrodii wałkowane jedno i to samo ;v

Jak jak up tylko oprawa graficzna spoko wygląda :3

U kogo macie zamiar reklame wziąć ! ;3

Opublikowano

concordia nie wyszła więc stawiasz kolejny syf? Wiesz że nikt na to nie wbije i zamkniecie ten projekt po 1 miesiącu? 0 reklamy + nie ma nowośći i do tego syfny team który już po raz enty stawia serwer na tych samych plikach z myślą że to się przyjmie ... 

Opublikowano

concordia nie wyszła więc stawiasz kolejny syf? Wiesz że nikt na to nie wbije i zamkniecie ten projekt po 1 miesiącu? 0 reklamy + nie ma nowośći i do tego syfny team który już po raz enty stawia serwer na tych samych plikach z myślą że to się przyjmie ... 

kupili reklame na yt :D

Opublikowano

Serwer polecam widzimy sie na starcie, lecimy po topke! JS

dlaczego tak bardzo lizesz dupe ?? zajmij się swoim serwerem i wkoncu go włącz :D hhahahah 

a serwer to kotlet tyle // NIE ZAGRAM

A błędów nie poprawili xddd 

Opublikowano

Czy naprawdę MPC tak nisko upadłlo?

Nic poza rynsztokiem tutaj nie widzę.

Miał być koniec tego szamba a nadal pozwalacie skoki na kasę robić...

Żenada!

Opublikowano

Nic mi nie nie wyszło? :s jak nie wiesz nic to proszę nie odzywaj się, bo idiotą bym nie był wpychając ludziom kolejny serwer, też mam serce i szanuje ludzi.

Administracja MPC Forum by mi nie pozwoliła na prezentacje Serwera bez wyjaśnienia co z moimi poprzednimi serwerami więc pomyśl, nie lubię się powtarzać ale jak chcesz wyjaśnień tak bardzo to ci mogę przedstawić kilka fajnych rzeczy które zmienią twój pogląd na całą sprawę.

kupili reklame na yt :D

Reklam jest już dużo, będzie dużo i tak jak w prezentacji napisałem nie zmieni się nic w kwestii dbania o reklamy etc. ( Serwera nie wyłączę iż nie marzą mi się wasze pieniądze. )

Czy naprawdę MPC tak nisko upadłlo?

Nic poza rynsztokiem tutaj nie widzę.

Miał być koniec tego szamba a nadal pozwalacie skoki na kasę robić...

Żenada!

Daje ci lajka i tyle w temacie.

Opublikowano

Proponuje aby kazdy na start dostal stroj np.pustynnego bojownika mowie tylko o tych co zaczna gre na starcie :) oznaczalo by to jednoczesnie ze serwer nie jest pod IS ^^:D I bronboze togi bo zabije Pozdrawiam :D Zagram i lajkuje ;)

Opublikowano

Yo Sylwek, Dalej robisz coś z krzychem? Przesiądź się w końcu na source :/ 

Powodzenia @, jednak nie widze w tym projekcie sukcesu :/.

Przez tego człowieka leży teraz Concordia S2, więc nie pesz mi tutaj, na pewno w życiu już żadnych z nim współprac, chyba że postawi concordie S2 i zdobędzie tysiąc 500 graczy i weźmie mnie na GA :)

To że w tej chwili source nie widać, nie znaczy że tydzień po starcie w aktualizacji go nie zobaczycie po aktualizacji.

będziemy ten serwer rozwijać i damy z siebie 101% będzie on takim oldschoolem jakiego nigdy nie zaznaliście.

Proponuje aby kazdy na start dostal stroj np.pustynnego bojownika mowie tylko o tych co zaczna gre na starcie :) oznaczalo by to jednoczesnie ze serwer nie jest pod IS ^^:D I bronboze togi bo zabije Pozdrawiam :D Zagram i lajkuje ;)

Nie jest to fajny pomysł na oldschoola, może innym razem skorzystam ale dziękuje za miłe słowa i pozdrawiam cię.

Opublikowano

Oczywiści nie polecam. Gówno a nie serwer. Jeden nie wypalił to kolejny trzeba xD.

Nic nowego. Dzięki, że napisałeś gdzie jest wieża demonów bo jak debil szukałem po m2 i za c... nie mogłem znaleźć.

Syf niczego nie wprowadziłes. Wszystko na MPC widziałem :v

Opublikowano

To może i ja wtrącę swoje 3 grosze do tematu...

Znam ParadiseMC można powiedzieć śmiało, że dobrych kilka lat. Zaczęło się na X-World, a zakończyło na Concordii. Mimo że nasza znajomość zakończyła się dość sporą spiną, którą mimo to puszczam w niepamięć, to mogę Was zapewnić że chłop ma łeb na karku i jest dobrym technikiem jeśli chodzi o Metin2.

Jedyny problem, który masz Sylwek - to ekipa w której się obracasz. Trafiasz na nieodpowiednie osoby i dajesz je na niewłaściwe stanowiska.

Doskonale wiem, że chcesz tym projektem wrócić do początków Metina. Moim zdaniem czasu już nie cofniesz. Ale próbuj ! 

Życzę Ci powodzenia, żebyś osiągnął co zamierzasz czyli stabilny serwer.

Powodzenia na starcie.

Nathan

Opublikowano

Tak jak mówiłem. Nic ciekawego, serwer jak każdy inny. Byleby 5-7 osób topke wbiło, w isa zapakowało i później nic nie będzie z tego. Hardów jest sporo, do tego identycznie wyglądających, a to, że 3x względem pl'a pewnie nawet nie czuć. Pozdrawiam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Nic nowego, odgrzewany kotlet, 0 innowacji 

Graczy będzie około 100

Po miesiącu dwóch padnie

Nie opłaca się nawet czasu tracić na czytanie tego tematu

Ortografii i interpunkcji was chyba Yoda uczył

xD

Opublikowano

Serwer jak dla mnie to jest mega nudny nic fajnego. Nie zagram.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer jak dla mnie to jest mega nudny nic fajnego. Nie zagram.

Trudno nie dogodzę każdemu taka era że każdy lubi pinki winki na serwerach ;) ja jednak dalej fascynuje się co można robić z klasyką jakoś metin gdy nie miał tych wszystkich rzeczy był o wiele popularniejszy.

Opublikowano

Gdybym chciał zagrać na Hardzie wybrał bym Globala.
Ale co niektórym to współczuję każdy patrzy na nowości nauczyli się tylko na tym grać, kiedyś jak był priv to człowiek cieszył się że zmianki są u Handlary i miał ten 75 lvl w kilka godzin + Staleczka i bojowy +9, no i oczywiście ludzie kiedyś byli bardziej zajebiści niż teraz bo teraz to tylko pw napiszesz w grze i bluzgi lecą...

A co do serwera no niestety nie zagram ale życzę powodzenia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Gdybym chciał zagrać na Hardzie wybrał bym Globala.

Ale co niektórym to współczuję każdy patrzy na nowości nauczyli się tylko na tym grać, kiedyś jak był priv to człowiek cieszył się że zmianki są u Handlary i miał ten 75 lvl w kilka godzin + Staleczka i bojowy +9, no i oczywiście ludzie kiedyś byli bardziej zajebiści niż teraz bo teraz to tylko pw napiszesz w grze i bluzgi lecą...

A co do serwera no niestety nie zagram ale życzę powodzenia.

tak było przy peirwszych longju czy csyt

ale mamy juz 2016 to się powinno trochę więcej wymagać czy serwera 8 osob na hamaczi czy z chinską captchą

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...