Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Chcialbym Sie was zapytac czy hybryda bow jest lepszy od str ;) chce zrobic takiego hybryde : 50:50 100pacheon / 100fire / 60cold / 40light :) Na servie zzsc czy taki build ma przyszlosc na pvp ?

Opublikowano

Witam , Chcialbym Sie was zapytac czy hybryda bow jest lepszy od str ;) chce zrobic takiego hybryde : 50:50 100pacheon / 100fire / 60cold / 40light :) Na servie zzsc czy taki build ma przyszlosc na pvp ?

Ja osobiście gram na sunsro pure str lvl 107 moba mam na 3-5 skilli, ale gap -9 więc nie ma co się dziwić.Bow był zawsze dobry jako str, ale teraz w mode wchodzi int.Bow int do expa jest dobry, nawet do unikatów.Moja rada zrób str bądź int hybrydą mało są dobre :).

Opublikowano

Ja osobiście gram na sunsro pure str lvl 107 moba mam na 3-5 skilli, ale gap -9 więc nie ma co się dziwić.Bow był zawsze dobry jako str, ale teraz w mode wchodzi int.Bow int do expa jest dobry, nawet do unikatów.Moja rada zrób str bądź int hybrydą mało są dobre :).

ok narazie full str :) poczekam jeszcze na trocche wypowiedzi

Opublikowano

wpadlem na nowy pomysl :P Hybryda 8;1 str 100pach/100cold/100fire ma przyszlosc ? :D

Może kombinować to privat więc lvl szybko wbijesz i przetestujesz, lecz ja preferuje str.

Opublikowano

8:1 to raczej marny pomysł...

Jeżeli chcesz postać uniwersalną, która będzie w miarę dobra do unikatów/PvE (Player vs Environament D&G ! :D) to polecam lżejszą hybrydkę np. 5:1 lub 4:1 . To jeśli chcesz koniecznie mieć jakiś pożytek z magii. Co do build-u to z góry mówię, że bez light będzie ciężko.

Ogólnie lepiej pure STR... Jest wytrzymały i ma chyba największy DMG ze wszystkich STR-ów , może się równać nawet z magical-ami, a hp ma kilkukrotnie więcej :P

Jakbyś chciał rozważyć jeszcze taką możliwość, że np. Fire/light/cold do levelowania lekko zhybrydzić, a potem tylko dawać w STR, bądź reskill z bicheon, który jest jednym z najlepszych na PvE .

Co do PvP to hybrydek nie polecam, sprawdzają się bardziej na PvE (mówię o bowie). Co do buildu to czy nie lepiej pod PvP cold/fire/pacheon STR ? z tego co mi wiadomo, to najlepszy build na PvP i jeden z gorszych na PvE :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

8:1 to raczej marny pomysł...

Jeżeli chcesz postać uniwersalną, która będzie w miarę dobra do unikatów/PvE (Player vs Environament D&G ! :D) to polecam lżejszą hybrydkę np. 5:1 lub 4:1 . To jeśli chcesz koniecznie mieć jakiś pożytek z magii. Co do build-u to z góry mówię, że bez light będzie ciężko.

Ogólnie lepiej pure STR... Jest wytrzymały i ma chyba największy DMG ze wszystkich STR-ów , może się równać nawet z magical-ami, a hp ma kilkukrotnie więcej :P

Jakbyś chciał rozważyć jeszcze taką możliwość, że np. Fire/light/cold do levelowania lekko zhybrydzić, a potem tylko dawać w STR, bądź reskill z bicheon, który jest jednym z najlepszych na PvE .

Co do PvP to hybrydek nie polecam, sprawdzają się bardziej na PvE (mówię o bowie). Co do buildu to czy nie lepiej pod PvP cold/fire/pacheon STR ? z tego co mi wiadomo, to najlepszy build na PvP i jeden z gorszych na PvE :P

dales mi troche ma mysl :) Duzo ludzi sie pytalem i mowia wlasnie cold/fire... Tylko na co mi taki duzy cold jak ms i tak bedzie na 40lvl... a phy defa full str maja duzo ;)

Opublikowano

Moim zdaniem jak robiac full str to sie powinno robic normalnie -light i fire.

na full str jak bedziesz mial snowa to nie wyrobisz z mana, a nie potrzebny ci buff na phy. pozatym w lighcie jest bieganie i buff na pary.

sygna1o.jpg

Opublikowano

full str zawsze mi się dobrze grało fire light i 20 cold

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

@up

Ano, to biuld do pvm;)

Do PVP Pacheon/Cold/Fire... na pvp wymiata, gorzej z pvm;)

Oczywiście Full Str... Zresztą, wejdz sobie na "jutuba" i oblukaj pvp różnymi biuldami bowa - któryś Ci sie na pewno spodoba:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Za czasów ecsro vip zrobiłem full str bowa (100 pach 100 fire 80 light 20 cold). Na pvp z moim +5 setem sprawował się świetnie ;> Mogłem sobie pozwolić na expenie na mobkach o 3-5lv wyższych od mojego i dawałem sobie z nimi radę. Tylko problem taki że jeżeli twoja broń nie ma dobrego phy i critka to chuja zdziałasz, tak samo z uniqami będzie słabo (pamiętam biłem demona, zjechałem z 20% ale i tak nuker mi wyksuł). Jeżeli chcesz kose do pvp i joba to full str bow nada się świetnie. Str'y nie nadają się na polowania na uniqi (no są wyjątki). Hybrydy bowa ci nie polecam robić, zwłaszcza z domieszką inta. Full str to full str ;) Zapytasz po co ten 20 cold. Odp prosta mana shield który w wyjątkowych sytuacjach ratuje dupencje ;d

Opublikowano

juz zrobilem postac ma 55lvl :) Narazie bardzo dobrze sie sprawdza build : Full str 100pch/100fire/60light/40cold ;) Mniam build :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...