Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczkomaty

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno zamawiałem sobie buty przez internet i wybrałem opcję Paczkomatu, żeby po prostu do najbliższego miasta w moje okolicy przyszły buty do paczki i żebym wpisał tam sobie swój kod i odebrał buty ze skrzynki. Wtedy było wszystko spoko bo była mapa mojego miasta przy zamówieniu i wybrałem sobie do którego paczkomatu chce żeby moje buty wysłali i wszystko było git.
Dzisiaj zamówiłem preorder płyty i również wybrałem opcję paczkomatu, podałem tam swoje dane kontaktowe(imie, nazwisko, miejsce zamieszkania) jednakże nie miałem tej mapy do wybrania w której wybierałem paczkomat tylko po prostu zamówiło mi i tyle(opcje paczkomatu miałęm na pewno włączone) i teraz mnie zastanawia jak to zostanie wysłane? Na najbliższy paczkomat jaki jest w mojej okolicy czy jak?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Napisz do nich z zapytaniem, tam podasz nr. zamówienia im i się spytasz do którego paczkomatu wyślą.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Przy zamawianiu na paczkomat jedynie potrzeba e-mail + numer telefonu + jaki to paczkomat. Imię nazwisko i wszystko inne jest nawet nie potrzebne i często nie umieszczane.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Przy zamawianiu na paczkomat jedynie potrzeba e-mail + numer telefonu + jaki to paczkomat. Imię nazwisko i wszystko inne jest nawet nie potrzebne i często nie umieszczane.

No ja to wiem, ale właśnie paczkomatu nie wybrałem jakiego bo nie było możliwości ;v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Możesz napisać do nich z zapytaniem bądź poczekać, aż przesyłka dojdzie do paczkomatu i dostaniesz sms'a jaki paczkomat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...