Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drakensang Online - nowa seria na moim kanale.

Firiux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem maniakiem RPG i ten gatunek znajdziecie na moim kanale!

Wbiłem na Drakensang i powiem szczerze że gierka wciąga! 

Zapraszam do towarzyszenia mi w tej przygodzie:

Opublikowano

Przed obejrzeniem: W koncu DSO ! Super gierka sam w nia gram od Bety ! Oby filmik mi sie spodobal :)

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Opublikowano

Przed obejrzeniem: W koncu DSO ! Super gierka sam w nia gram od Bety ! Oby filmik mi sie spodobal :)

I jak się podobało? :DD

Zara będzie 2 odcinek :P

Subskrybować mordki!

Opublikowano

I jak się podobało? :DD

Zara będzie 2 odcinek :P

Subskrybować mordki!

Like polecial, film sam w sobie zly nie jest :) Z czasem bedzie lepiej !

Opublikowano

@AniVirus96 Co mógłbym poprawić? Jeśli chodzi o skill w grze mam nadzieję że tragicznie nie jest xD Jakieś rady?

Skill w grze nie ma znaczenia, znaczy ma jesli taki kontent sobie na kanale wyznaczyles. Ogolnie to gadane musisz miec zebys nie zanudzal :) Najlepiej jak zaczniesz nagrywac to przed tym znajdz dokladnie temat o czym bys chcial dyskutowac podczas rozgrywki, taka mala sciage se zrob czy cos. Ale to tylko moja opinia ja sie tam nie znam. Ale jak ja bym zaczynal to tak bym zrobil, zeby filmik nei tylko tak sobiep okazac ale tez i zainteresowac :) 

Opublikowano

@AniVirus96 Co mógłbym poprawić? Jeśli chodzi o skill w grze mam nadzieję że tragicznie nie jest xD Jakieś rady?

Skill w grze nie ma znaczenia, znaczy ma jesli taki kontent sobie na kanale wyznaczyles. Ogolnie to gadane musisz miec zebys nie zanudzal :) Najlepiej jak zaczniesz nagrywac to przed tym znajdz dokladnie temat o czym bys chcial dyskutowac podczas rozgrywki, taka mala sciage se zrob czy cos. Ale to tylko moja opinia ja sie tam nie znam. Ale jak ja bym zaczynal to tak bym zrobil, zeby filmik nei tylko tak sobiep okazac ale tez i zainteresowac :)

Szczerze, nigdy nie lubiłem słuchać pierdół youtuberów dlatego też skupiam gadkę na grze :D Wiem że większość teraz rzuca bluzgi na lewo i prawo, jedynie Rocka można posłuchać normalnie. 

Opublikowano

Tak ja jedynie z Polskich youtuberów to ogladam Remigiusza albo Wideoprezentacje. A widze ze popularnosc rosnie tym co lacina rzucaja na prawo i lewo, tak jak ty piszesz, lecz mnie one nie ciagnal do siebie. Co do gadania to wiesz zalerzy od tresci materialu jakie prezentujesz jak widac ze w DSO bedziesz robil dungeon czy cos co sie bedzie dzialo to gadac nie musisz ale jak masz naprzyklad proste misje poczatkujace to zawsze albo mozesz wtsepnie duzo powiedziec o grze lub tez dokladnie komentowac przebieg akcji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...