Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection Refused

LordHell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie wyskoczył mi ten bład.

Z tego co widziałem w jakimś tutku trzeba naprawić tabelke w której się grzebało...

Ja próbowałem odbugować mapy w folderze "Hongkong".

Jaką tabelę powinienem naprawić?

Proszę o szybką odpowiedź, to ważne!

Opublikowano

A gdzie ostatnio grzebałeś ?

Lub co ostatnio dodawałeś ?

@Nie wiem na pewno, ale chyba próbowałeś grzebać przy mapach - tak wynika z posta, a więc powinieneś usunąć mapy z ftp serwera i wgrać je od nowa.

Opublikowano

Do Sm0kie: a z kąd ten folder English?

Do DemonStratOn: Item_proto raczej nie, gdyż grzebałem przy mapach w folderze hongkong...

Opublikowano

Refresh

Grzebałem tutaj:

/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong

Próbowałem tam odbugować mapy... Podmieniłem folder "map" po czym wyskoczyło mi w konsoli "Connection refused".

Którą tabelke w navicacie powienienem naprawić??? Niestety nie zrobiłem kopii zapasowej... ;/

Opublikowano

pliki english zaraz ci dam

@Łap:)

[url=""]http[/url]://www.mpcforum.pl/topic/102411-pliki-insomnii/page__p__658355__fromsearch__1entry658355

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

złe pliki poprostu wrzuciłeś, odpal 2 serwer z świeżymi plikami i skopiuj folder map z nowego do starego

Opublikowano

Nic złego nie wrzuciłem... W każdym razie zdecydowałem się nie wgrywać pliku english... Naprawiłem wszysttttttt tabelki w Navicacie i.... DZIAŁA! hehe

Tyle że do doliny dalej nie mogesię teleortować gdyż mniewywala i blokuje postać... Odbugowanie map nie pomogło... Nie wiem o co chodzi.. ;/

Opublikowano

Dexter5061, miałem też coś takiego i tylko postawienie serwera od początku pozostaje ponieważ usuwa się plik ale potem przy próbie ponownego wgrania wywala błąd że nie może tego i tamtego znaleźć..

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam mam takie pytanie:bo mi ten blad zawsze wyskakuje jak wgrywam gotowe pliki, i to może byc wina tego notatnika w ktorym podaje sie sciezke mt2 przy robieniu servera?

sygnatura153a5kx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...