Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Canteris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego z tej prezentacji nie wynika. Typowy serwer jakich wiele teraz. I jeszcze ta ''pieczeńć'' do poprawienia przy medalu konnym.
Pozdrawiam.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ladny system osiagniec i sety. Powodzenia zycze. :)

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada, zawitam na serwerze. :)

Będzie reklama u YouTuberów?

Tak po starcie coś pomyślimy. :)

Kolejny gówniany hard.

Darujcie sobie ludzie ;)

Nie oceniaj po okładce. ;)

­

Opublikowano

Nie chcę zbytnio hejtować, ale serwer zbytnio nie przyciąga uwagi, jakieś ciekawe systemy by się przydały by rozgrywka nie była nudna. To co jest w prezentacji jest na prawie każdych czystych plikach, a odbugować je i dodać kilka rzeczy to jest kilka dni roboty.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie chcę zbytnio hejtować, ale serwer zbytnio nie przyciąga uwagi, jakieś ciekawe systemy by się przydały by rozgrywka nie była nudna. To co jest w prezentacji jest na prawie każdych czystych plikach, a odbugować je i dodać kilka rzeczy to jest kilka dni roboty.

Serwer po starcie będzie na bieżąco aktualizowany, co do systemów będą również dodawane. 

­

Opublikowano

Hmmm.. Prezentacje gdzieś widziałem czyżby kradziona lub darmowa??

Sam serwer wydaje się okay, nie zawitam nie moje klimaty lecz polecam. Gnomek dobry człowiek na dobrą poasdę. Admina nie ma a wymagania każą podac link do profilu mpc :)

@ Jak widze kto jest w team u Was to aż mi się odechciewa grać xD.  NIE POLECAM xD OutLaw na Neleusie ma mieć GA teraz na kolejny serwerek leci xD?? Banda De***i jedynie Gnomka szanuje bo ogarnięty człowiek. PIS JOŁ NIE ZAGRAM I ODRADZAM.

Opublikowano

Tej prezentacji na tym forum nie będzie - brak zgody administracji na reklame tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...