Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak internetu

SnajperToJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z internetem, Posiadam router Pentagram Cerberus P 6801 i wszystko było sprawne dopuki siostra nie zresetowała routera, bo nie wiedziała co robi. Wczoraj przytrzymała guzik ponad 10sec, wifi nazywało się klaudia po resecie pentagram a hasło z wif się usunęło. Wszedłem na stronę 192.168.1.100 i ustawiłem hasło na internet : 23072016ab zatwierdziłem i wylogowało mnie. Po tym próbowałem się zalogować jeszcze raz na stronę loginem admin i hasłem pentagram i nie mogłem się zalogować, więc zresetowałem router jeszcze raz, hasło się zresetowało i moje wifi nie ma hasło, lecz nie mogę się zalogować na stronę wifi.. Wpisuje admin pentagram, admin, admin itp, itd, ale nie działa .. Nie wiem co mam robić, resetowałem potem wifi jeszcze raz, ale nie mogę się zalogować na stronę, próbowałem też hasła 23072016ab ale też nie loguje, próbowałem ponad 50 prób różnych kombinacji i nic, proszę o pomoc ;c ;c ;c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...