Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban dla starych kont

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tego co sie dowiedziałem to podobno mają dawać unbany dla kont ktore zostały zbanowane, tylko trzeba do nich wysłać Maila. Próbował ktoś już go wysyłać ??  

Tutaj link do artykułu : http://combatarms.nexon.net/en/Update/View/872 

Ps. Do konta z banem pamiętam tylko login i hasło, było tam sporo permów i dość wysoka ranga. Jak myslicie opłaca sie do nich pisać ??

Opublikowano

sam sięnad tym zastanawiam, tyle że ja pamiętam tylko login :P. A konto było robione w 2009 roku, e mail był robiony na odpieprz byle by zarejestrować konto.Jeśli nie pamiętasz maila myśle że raczej nie uda się odzyskać konta, jednak można spróbować :P

Opublikowano

Ja po kilku latach pomimo bana trzymałem karteczke z wszystkimi danymi do konta :D . Udało mi się na nie zalogować . Polecam sprobować .. Fajnie odzyskać konto po tylu latach

Opublikowano

nie trzeba żadnego maila pisać, wystarczy po prostu zalogować się na konto i ciesyć się grą :D

Opublikowano

tyle, że ja na swoje stare konto maila na pamiętam :D bo był on robiony tylko po to by stworzyć konto czyli coś typu ueoueb@ :pls:

Opublikowano

jeden z gm miał powiązania z tureckim klanem i im pomagał,nie banował ich za glitch mapy itp nexon go wywalił i odbanowali wszystkie konta które on zbanował łącznie z tymi co były haxy itp

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

jeden z gm miał powiązania z tureckim klanem i im pomagał,nie banował ich za glitch mapy itp nexon go wywalił i odbanowali wszystkie konta które on zbanował łącznie z tymi co były haxy itp

ale także odbanowanie starzych kont nie zwarzając za co były zbanowane ma na celu by "starsi" gracze CA powrócili do tej gry, I czytałem kilka komentarzy iż ludzie bardzo się ucieszyli że dostali unbany i bedą wracać aby sobie jeszcze popykać ...

Opublikowano

z jednej strony fajnie bo dużo starych graczy powróci nie ? ;d ale razem z nimi też hackerzy 

Na tym koncie które miałem zbanowane w roku 2012 były używane cheaty :P także troche się zdziwiłem że dostałem unbana :P

Opublikowano

haki jakby mialy być to by były cały czas ( wiadomo ze cały czas są tylko w małych ilościach) Unban nic nie zmieni ponieważ konto mozna założyć za free .. I czy beda hackowac na starych czy na nowych to jedno i to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...