Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w tym momencie 56 lvl i prawie 48 prof. Bardzo dobre eq, jakieś 2kk, możliwe że sprzedały mi się błogo więc może będę miał 5kk. Mam 1 i 2 sp pajame i jajamaru ale pewnie teraz to nie ma znaczenia. Mam jeszcze krzaka norma na 46 lvlu. Gram łukiem. Co byście mi radzili teraz zrobić? Gdzie expić? Pewnie na LoD, ale nie mam fam, w tym problem. Może sprzedać krzaka i kupić WK? Tylko ile teraz kosztuje na avalonie krzak? Bo widzę, że teraz jest je ciężko dostać poza nosbazarem.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Krzak na Avalonie kosztuje jakieś 18kk, perła z 8kk, czyli jakieś 10kk zarobku. :D Nie opłaca się sprzedawać wg. mnie, posłuży ci :D

image.png

Opublikowano

a dużą turik opłaca mi się sprzedać za 18kk powiedzmy? bo tak chodzi.
Chyba, że ją wyexpie na 70%

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...