Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo z575 osiąga w grach max 10 FPS

Tytanozz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam laptopa Lenovo z575 I miałem spadki fps miałem 50 czasami 100 FPS w Cs:Go w ETS 

przeważnie 40   Więc zapodałem skan antywirusem Nie mógł usunąc Więc zapodałem format 

Po wgraniu all sterowników ze strony producenta  na każdej grze mam tylko 10 FPS Jakieś pomysły ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Podaj specyfikację laptopa, bo jest kilak jego wersji.

Procesor, grafika (dedykowana i zintegrowana).

Mi to wygląda jakby gry włączały się na zintegrowanej grafice ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Podaj specyfikację laptopa, bo jest kilak jego wersji.

Procesor, grafika (dedykowana i zintegrowana).

Mi to wygląda jakby gry włączały się na zintegrowanej grafice ;)

Faktycznie posiada dwie karty 

AMD Radeon 6600M Series

AMD Radeon HD 6480G 

Co do procka instalowałem sterownik Ale teraz patrze że w Menadzerze urzadzeń jest wykrzyknij i pisze że AMD processor errata fix  

O co chodzi Wgrywam jeszcze raz sterownik i zobacze czy też tak będzie 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Spróbuj przełączyć się na tą HD6600 ;)

Ale jak panie kolego 

Po zainstalowaniu sterownika Wyszkoczyło że Windows zainstaował aktualny sterownik itp Lecz w menadzerze po uruchomieniu ponownie nadal jest wykrzyknik żólły 

Ale dając Mój komputer ->właściwości mam jako Procesor AMD A4-3300MAPU with Radeon HD Graphics 1.90 GHZ 

Pobranie sterownika ze strony producenta nie pomaga Nadal są wykrzykniki żółte w Menadżerze urządzeń przy Procesorze Nie wiem czemu 

Zmiana karty graficznej na lepszą nie pomaga 

Pobranie sterowników za pomocą easy drive nie pomaga 

Mój komputer:

Opublikowano

up

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...