Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer - OpenNos

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Jeżeli znudziło Wam sie zwykłe nostale polecam serwer OpenNos. Jest to oficjalny serwer plików OpenNos, więc aktualizacje robione na bieżąco. Na serwerze gra niewielu polaków, a gospodarka jest młoda, więc warto zacząć już, żeby zebrać jakiś kapitał startowy przed inflacją.
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy może śmiało do mnie pisać na serwerze, o ile będę dostępny pomogę :D
Piszę ten temat, bo fajnie byłoby grać w większym gronie polaków :)
Chat jest prowadzony w języku angielskim, więc nie powinien sprawiać nikomu kłopotu, szepty i cała reszta - dowolny język :P
Sp robione z matsów. 1,2,3,4 sp przy kamieniach, 5 bodajże w akcie 5, Arcymag (nie wiem który nr :P ) w porcie Avalon, reszty jeszcze nie znalazłem :P
Polecam grać magiem - duży dmg, brak przerwania czaru, najłatwiejszy do ogarnięcia.
Grając wojownikiem opłaca się inwestować w bera/mnicha, reszta 2/10.

Kamienie milowe można znaleźć na stronie. Za niedługo wchodzi NosBazar, więc będzie ciekawie. Buffs soon.

Z pojemników z potworami mogą polecieć wróżki 110%, skrzydła sp i inne pierdoły.

Reszta do Waszej eksploracji :P

Strona:

Oficjalny klient na stronie.

EDIT!
Właśnie dodali nosbazar :D

Gdyby ktoś potrzebował (np ma xp) to adres ip: 78.31.67.58 , a port 3830, ale ostrzegam! Ciapa mówił, że za nieoficjalnego klienta można dostać bana!

Enjoy! :D

Opublikowano

Gdyby ktoś potrzebował (np ma xp) to adres ip: 78.31.67.58 , a port 3830, ale ostrzegam! Ciapa mówił, że za nieoficjalnego klienta można dostać bana!

Jego launcher podmienia na chwile config.ini i odpala NostaleX z parametrem lol
Opublikowano

Nie moge sie zalogowac. Wybieram server i klikam CH1 po czym cofa mnie do wpisywania ID i hasla...

Jakies pomysly?

Opublikowano

Czy tylko ja mam coś takiego,  gdy się rejestruję to wyskakuję mi , że zła captcha xD? Żadnej captchy nie widzę przy rejestracji ...!

elo here

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja mam coś takiego,  gdy się rejestruję to wyskakuję mi , że zła captcha xD? Żadnej captchy nie widzę przy rejestracji ...!

Sprawdź inną przeglądarke albo wyłącz adblocka  

Opublikowano

Nie polecam serwera :)

"GM Ciapa" to rzeczywiście totalna "ciapa" ... Na serwerze istnieje pewien bug, palicie EQ zwojem,czy normalny czy złoty, może spalić i tak też mi się stało... Najpierw gm zrobił cofkę i zbroja z +10 > +9 , przeżyłem, upałem na +10 i wiecie co? Od tak zniknęła. Napisałem do supp w grze, no ale cóż , po co pomóc skoro lepiej iść sobie PvP z kimś zrobić :D Napisałem do Ciapy, nie odpisywał pół dnia. wypuściłem pojemniki zapieczętowane w nosvile , bo to w sumie nic złego skoro są w sklepie do kupienia. Dostałem kick, po kicku mute na godzine a aktualnie nie mam żadnego konta :p Ciapa postanowił uporać się z tym "problemem" usuwając mi konto a przy tym berka 226+15+81 / odszczepa 140+13+100 (reszta itemów właściwie w rękach ludzi,postanowiłem oddać) . Sytuacja zdarzyła się na serwerze "fun" ten łatwiejszy.

Sytuacja z serwera "Main" również właśnie z OpenNos

Przekładałem hajs przez NB , wystawiłem na jednej postaci i kupiłem na drugiej , przecież multi jest nielegalne no więc w porządku ... Wystawiłem itemy, 3 KKK (3.000.000.000) gold na nb , hajs znajduje się "ulokowany"  na nb na drugiej postaci , po czym żółty napis " Serwer wyłączony za 5 SEC " ... Po wejściu na serwer już na nb nie miałem nic :O Niesamowite! :D

Admin totalnie nieodpowiedzialny , wypuść sobie tam powiedzmy 500 pojemników z potworami gdzieś gdzie nie wadzą żeby je ubić mieć skrzynki itd... Po czym widzisz napis " serwer zostanie wyłączony za 5 sekund " no szlak może trafić, sami przyznajcie , to samo z luraniem czy czymkolwiek innym.

"Znajomości" też swoje robią . Pewien gracz na obu serwerach był (czy jest to nie wiem) top 1 przez długi czas . Dlaczego ? Dobry kumpel admina , no więc co się dziwić? ^^

TO JEST MOJA OPINIA I DOŚWIADCZENIE Z SERWERA, NIE MAJĄCE NA MYŚLI KOGOKOLWIEK OBRAZIĆ . :)

Opublikowano

Ja posiadam mały problem, uruchamiam launcher wpisuje login z opennos i nie dziala, ale za to dziala z normalnego PL tak jakby nie podawał IP i Portu na nostaleX.dat

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...