Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Citrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór, mam pewien problem... Rok temu, tak rok temu, w tym miesiącu upłynął rok. Kupiłem słuchawki od Razer'a, bo czego nie? Niby dobre, niby dużo ludzi ma i poleca więc mogę sobie pozwolić... Czyli, zakupiłem sobie słuchawki Razer Kraken 7.1 i było wszystko gitara. Pobrałem program, ustawiłem sobie wszystko jak trzeba. Przez miesiąc / dwa wszystko działało ok, a później zaczęły się usuwać ustawienia... Razer Synapse od razu po odłączeniu i podłączeniu czy po restarcie przywracał ustawienia fabryczne... Nigdzie na internecie o tym nie czytałem więc nie wiem co z tym zrobić bo to trochę denerwuje tak cały czas ustawiać... Więc może wie ktoś jak to naprawić?

Oraz kolejny problem, co jakiś czas mam tak, że jeżeli moje słuchawki wykryją [ czy coś ] jakieś trzeszczenie, nawet w czyimś mikrofonie.... Może to być nawet cichutko [ i to nie zawsze ] to od razu TRZESZCZĄ NA FULLA... czyli, jak gram w csa to co jakiś czas CHOLERNIE GŁOŚNO TRZESZCZĄ.... na skajpie to samo i tsie... Nie wiem o co z tym chodzi, ale jakoś da się może przeżyć, bardziej chciałbym wiedzieć jak naprawić 1 problem.. ale o naprawie 2 problemu też chciałbym się dowiedzieć :D

Opublikowano

Reinstalację? Czyli wywalenie całego synapse'a? Jeżeli tak to to robiłem i nic... A jeżeli chodzi że inaczej, to mógłbyś wytłumaczyć co i jak?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do zamknięcia :) Format pcta wszystko naprawił xD jedynie dalej te ustawienia się nie zapisują... ale da się przeżyć c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...