Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki polecacie do 400zł?

- Damian -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie headsety polecacie do 400 zł. Ogólnie chciałem słuchawki bezprzewodowe ale wiem, że za 400 złotych nie znajdę dobrych bezprzewodowych słuchawek.

Opublikowano

Ja zawsze jakoś preferowałem słuchawki plus mikrofon stojący, są też fajne alternatywy doczepianego mikrofonu do słuchawek, a jakościowo są całkiem niezłe w porównaniu do niektórych wbudowanych mikrofonów, ale również tu znajdują się wyjątki, właśnie takie okazy spróbuję Ci tutaj przybliżyć:

Pragnę na wstępie dodać, że jeżeli chodzi o słuchawki gamingowe, to najważniejszym aspektem będzie sceniczność i trwałość, dlatego pragnę zaznaczyć, że na tych aspektach głównie się skupiałem (no i jeszcze wygoda).

http://www.x-kom.pl/p/190028-sluchawki-przewodowe-hyperx-cloud-headset-czarne.html? ~300zł

Bardzo chciałem polecić ci AKG K550, które są naprawdę świetne, ale ich cena to obecnie jakieś 800zł.

Myślę również, że z bezprzewodowych JBL E50BT są warte uwagi, a ich cena nie przekracza 500zł

Jeżeli masz jakieś wątpliwości, zastrzeżenia do powyższych propozycji, to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...