Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-papieros

hyhy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.

Widziałam tu kilku e-palaczy, którzy mogą znać się na rzeczy.

Możecie mi powiedzieć, czy coś takiego o:

http://www.joyetech.com/product/ego-aio/?age-verified=feea2008be

to się do czegoś nadaje?

Dobre to jest? Da się palić?

Nie chodzi o walenie chmur na całe pomieszczenie, tylko o smaczek i odzwyczajenie się od tradycyjnych papierosów :v

Z góry dzięki za pomoc, całusy!

Qui est le prochain?

Opublikowano

No to idealny sprzęcik, na 30 watach też chmurkę puścisz i ogólnie mały, zgrabny, bateria długo trzyma ;p

Opublikowano

sam jestem posiadaczem aio od jakiegoś czasu i nie miałem z nim żadnych problemow, upadł mi nawet pare razy z dużej wysokości i nic mu się nie stało

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Aio jest chyba najlepszym epapierosem w swojej kategorii cenowej, i sprawdza się dużo lepiej od swojego głównego konkurenta ijusta [Mniej wadliwy i dużoooo dużo lepsze oddanie smaku]

Opublikowano

AIO to j****y czołg, nie policzę ile razy zleciał mi ze sporej wysokości i jedyne co zostało to zarysowanie lub małe wgniecenie. Ogólnie fajny, mały, bateria w miarę długo trzyma. Jedynie co mnie wnerwia przy nim to przepustowość powietrza, a mianowicie jej umiejscowienie co może przeszkadzać przy odkręcaniu. 

9113414779628821535959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...