Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na YouTube. Pomoc

MaisterSebol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli piszę to w złym dziale na forum .

Witam 

Sprawa wygląda następująco chciałbym zacząć nagrywać jakie fajne ciekawe filmy na portalu YouTube . Bardzo ciekawią mnie gry lecz niestety mój komputer nie jest zbyt mocny jak na takie nowoczesne gry .Nie chciałbym z tego powodu zaprzestać macie może jakiś pomysł na kanał przecież nie będę tworzył czegoś co już się znajduje na YouTube typu "Ciekawostki itp " bo nie o to mi chodzi . Co wy byście chcieli najchętniej oglądać . Mogą to być jakieś śmieszne akcję obojętnie co doradźcie ?

Generalnie posiadam sprawny mikrofon i program do montażu .

#EDIT Dobrze by było jak byście podsyłali propozycje w wiadomości żeby nikt nie zgapił pomysłu.

Opublikowano

Jakby ktoś miał fajny pomysł na kanał to by go sam zrobił, a nie doradzał nikomu.

Budowniczy
Opublikowano

Nagraj o dramie zwg

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Budowniczy
Opublikowano

Nie każdemu się chce? To jak ty to sobie wyobrażasz? :D 

Za każdym razem na forum będziesz pytał co nagrać? ;)

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę, że pomysłów znajdziesz mnóstwo w sieci. Poszukaj inspiracji, poprzeglądaj YT - nie musisz przecież nagrywać tego samego, co inni. Możesz nagrać po prostu coś podobnego. Ja tak znalazłam pomysł, ale póki co brak mi trochę czasu, żeby zacząć, wiec wybacz, że na razie nie zdradzę Ci, o co konkretnie chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...