Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, nie ogarniam niczego związanego z modelami 3d, kto się zna i powie jak zmienić domyślną ścieżkę modelu? Kiedyś ktoś powiedział, że istnieje program granny editor, ale nie mogę nigdzie znaleźć działającej wersji temu właśnie tu piszę.

Asfenki i inne ludziska, które eksportują modele z innych gier pomagajta :D

//edit

Przypomniałem sobie, że próbowałem też używać 3dmaksa, ale nie wiedziałem co jak i gdze.. mówiąc inaczej nie umiałem się poruszać w tym programie bo jak wyżej powiedziałem nie umiem niczego związanego z modelami (robienie, edytowanie wyglądu, przypisywanie tekstury/ścieżki)

// wstyd xD

Opublikowano

Na upartego można to przepuścić przez 3dsmaxa ale trochę z tym roboty będzie :D Nie wiem czy jest jakiś inny sposób :v

o, znalazł się znawca :D kolega Ci pomoże, dla niego to chwila roboty  xD

222.gif

Opublikowano

Na upartego można to przepuścić przez 3dsmaxa ale trochę z tym roboty będzie :D Nie wiem czy jest jakiś inny sposób :v

Roboty? Co najwyżej w zbrojach i różnorakiej maści npc/mobów, obiekty to chwila roboty.

@Sheila Powiedz co to ma dokładnie być, bo nie podałeś czym dokładnie jest czy to mob czy zwykły obiekt.

@Lady Angie Znawca za dużo powiedziane,

moje umiejętności są na poziomie dna i mułu zważywszy jak mocno rozbudowany jest 3ds max,

jedynie czego nie edytuje to modeli z animacjami jak npc itp.

Nie posiadam skryptów do wersji na której pracuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...