Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalność serwerów CS 1.6 - pytania

OnQuey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o opłacalności serwerów cs 1.6?

1. Opłaca się jeszcze tworzyć serwery?

2. Lepiej stworzyć własną sieć czy dołączyć z serwerem do istniejącej już sieci?

3. Jaki hosting jest najlepszy według was? Dlaczego?

4. Jakie typy serwera wam się najbardziej podobają?

Opublikowano

1. Serwery Counter-Strike 1.6 są jak na razie opłacalne.

2. Według mnie lepiej stworzyć własną sieć.

3. Zależy jakie masz wymagania co do hostingu.

4. Według mnie klasyczne serwery.

sds.jpg

Opublikowano

Miałem kiedyś 2 serwery w 1.6 z top10 z rankingu gametrackera w polsce.(CODMOD)

1. Opłaca sie robić serwery ale nie klasyczne jak chcesz zarobić to na początek polecam serwery COD/BF2/Zombie. Z tego czerpiesz korzyści z premium, sloty i tak dalej czego sobie tak naprawde zapragniesz.

2.Na początku bez rozkreconego serwera cięzko jest dołączyć do dobrej sieci. Ja osobiście poleciłbym dołączyć do jakiś bardzo dobrych sieci albo co najmniej starać sie dołączyć. Na początek zrobił bym zwykłą strone MyBB by przemo takie dla serwera i robić rekrutacje na rangi , dzieki temu duzo osob zostaje i poprostu gra.

3.jezeli chodzi o hosting serwera ja korzystałem z zabijaki , początekowego forum z proserwer. Nic lepszego na początek nie potrzebujesz oprócz dobrej reklamy. Lepiej jest zaoszczędzić hajs i zainwestować w reklame niż bawić sie w strone nie mając na reklame :D

4.Tak jak już napisałem COD/BF2/Zombie i moze jakieś FFA z premkami albo Diablo. Tylko te serwery sie opłaca bo i ludzie opłaca ci serwer a dodatkowo mozesz zbierać dla siebie lub inwestować w reklame bądz w nowe paczki 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. Opłaca się ale tylko konkretne mody...

2. Dołączyć.

3. Pukawka - cena idzie w parze z otrzymanymi korzyściami, aczkolwiek polecam kupić specjalną maszynę, na której można postawić serwer bez lagów i z szybszym FASTDL.

4. Osobiście lubię klasyki aczkolwiek pod zarobek, to one nie są. 

sygnatura2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...