Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D3D Problem

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do Diablo, niby wszystko pięknie, ale nie dość, że diablo muli mi całego laptopa i to tak konkretnie, że nie da się nic zrobić(oczywiście grać się da), ale po zminimalizowaniu jest opóźnienie +/- 30 sekund w czymkolwiek, przełączanie kart, uruchamianie menadżera. Mam spadki FPS, co mnie też dziwi i najbardziej irytujący problem, gra rzadko pozwala się zminimalizować, prawie przy każdej próbie minimalizacji wyskakuje mi problem jakiś z D3D, potem gra wraca do swojego okna, raz na 30-40 razy może uda się zminimalizować bez tego erroru i coś zrobić. Problem jeżeli chodzi o te spadki na pewno nie leży w laptopie, bo ciągnie gry o wiele większych wymaganiach na ultra.

@Edit

Jestem głupi xD Nie ogarnąłem, że to nie jest w poddziale d3. Problem dotyczy D3 z dodatkiem RoS. 

Mam nadzieję, że moderacja wybaczy błąd, jest trochę późno.

Opublikowano

Cześć, po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do Diablo, niby wszystko pięknie, ale nie dość, że diablo muli mi całego laptopa i to tak konkretnie, że nie da się nic zrobić(oczywiście grać się da), ale po zminimalizowaniu jest opóźnienie +/- 30 sekund w czymkolwiek, przełączanie kart, uruchamianie menadżera. Mam spadki FPS, co mnie też dziwi i najbardziej irytujący problem, gra rzadko pozwala się zminimalizować, prawie przy każdej próbie minimalizacji wyskakuje mi problem jakiś z D3D, potem gra wraca do swojego okna, raz na 30-40 razy może uda się zminimalizować bez tego erroru i coś zrobić. Problem jeżeli chodzi o te spadki na pewno nie leży w laptopie, bo ciągnie gry o wiele większych wymaganiach na ultra.

@Edit

Jestem głupi xD Nie ogarnąłem, że to nie jest w poddziale d3. Problem dotyczy D3 z dodatkiem RoS. 

Mam nadzieję, że moderacja wybaczy błąd, jest trochę późno.

W ostatnim patchu jest jakiś błąd i jak masz Diablo 3 odpalone w 64bitach to musisz zmienic na 32 (w aplikacji Battle.net). Jeśli chodzi o problem z D3D to na forum Diablo 3 znalazłem 2 tematy z tym błędem i 3 sposoby:

1. Zaktualizuj sterowniki karty graficznej.

2. Wyłacz transmisje (w Battle.necie).

3. Zmień rozdzielczość.

Opublikowano

Stery zaktualizowane, wersja diablo zmieniona i transmisja wyłączona. Zaraz sprawdzę i dam edit, bo jest jakaś aktualizacja.

W końcu da się grać nie umierając co 5 sekund. Jesteś wielki, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...