Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia T - telefon restartuje się po chwili używania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio oddałem swój telefon do naprawy i mam zastępczy Xperie T. I tutaj pojawia się problem. Telefon sam się resetuje po chwili uzytkowania. Zobaczyłem że najczęściej się resetuje jak mam karte sim w środku albo właczam jakąs apkę. Kiedy dałem Tryb samolotowy to normalnie śmigałem po pulpitach i ogólnie po menu. Czy to może być problem softu czy to raczej co innego? Jak telefon jest podłaczony do prądu normalnie działa. Mam wgranego softa CyanogenMOD 14.1

Opublikowano

Zmień soft albo przynajmniej poszukaj na XDA rozwiązania tego problemu, pewnie jest razem z poprawką gdzieś w tematach. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zmieniłem SOFT ale rozwiązało to problem dosłownie tylko na chwile. Działało przez 30 minut i znowu to samo. Najczęściej się wyłącza jak jest karta w środku a rzadziej jak jej brak. chociaż jak właczę np gre Hay DAy to tez offa bez karty. Najwidoczniej będzie to problem po stronie baterii

Opublikowano

Raczej problem telefonu, może się przegrzewa.

Zainstaluj stockowy rom i sprawdź  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam Zainstalowany. Przegrzewać się raczej nie przegrzewa. Telefon nieużywany przez 3 h został odpalony wpisany został pin karty i się odrazu wyłaczył. Jak udało mi się chwilę pośmigać z kartą w środku to właczyłem Internet z karty i się odrazu wyłączył. Na moje oko wygląda tak jakby jakieś zwarcie się robiło. Może to być przez zepsutą kamerkę? Bo moja nie łapie focusu i słychać czasem z niej jakieś gwizdy.

Zainstalowałem na nowo jeszcze raz 4.3 Skyfalla i znowu właczyłem gre i mi zresetowało tela. Tylko teraz podczas właczania nowo jakas naprawa była.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...