Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa do projektu (Technik,quester, etc)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sprawa wygląda następująco, od kilku lat miałem w planach zająć się stworzeniem jakiegoś serwera na wysokim poziomie.

Zaznaczam nigdy nie prowadziłem takiego czegoś(chodzi tutaj o serwer do metina) Mam doświadczenie z serwerami z innych gier oraz w więkości z tworzeniem forum - jestem na ostatnim roku studiów magisterskich co odbija się na jakieś doświadczenie moje związane z informatyką.

Potrzebuje jedynie kogoś co zajmię się całościa od strony technicznej, napisze questy, zadba o spójność elementów

Moim konikiem jest grafika, którą studiuje - druga osoba w teamie z którą chce tworzyć projekt jest znajomy po studiach związanych z Inżynieria bezpieczeństwa systemów informatycznych( który właśnie się tym zajmie)  także myśle, że w tej chwili potrzeba nam jeszcze 1-2 osob do kompletu 

Nie szukam osób które chcą się bawić w jakiś moderatorów, gm'ow obijając się przy tym - mowie o typowych ogloszeniach (zostane administratorem forum - TEŻ POTRAFIE ROBIĆ DZIAŁY - DZIĘKUJE)

Osoba która jest zainteresowaną współpracą musi napisac mi swoją wizje i projekt oraz doświadczenie na priv lub gg.

Szukam jedynie osób pełnoletnich - nie dyskryminuje tutaj młodych ale nie mam czasu na użeranie się z jakimiś kaprysami okresu dojrzewania  :v  :v  :v

Nie mamy jeszcze jasno ustalonej wizji serwera ale będzie to coś dość klasycznego, bez jakiś dziwnych dodatków. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...