Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzialo 175 peny

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest poradnik gdzie strzelac do pojazdow z 8-9 tieru z 175 penetracja? mam is6 i czesto nie moge przebic innego is6 albo wiele innych czolgow, musze wiedziec gdzie przebije a gdzie nie i jak grac tym dzialem w is 6. Macie jakis poradnik zeby pokazalo gdzie przebije te tiery tym dzialem?

Opublikowano

jest poradnik gdzie strzelac do pojazdow z 8-9 tieru z 175 penetracja? mam is6 i czesto nie moge przebic innego is6 albo wiele innych czolgow, musze wiedziec gdzie przebije a gdzie nie i jak grac tym dzialem w is 6. Macie jakis poradnik zeby pokazalo gdzie przebije te tiery tym dzialem?

Tak ciężko w google wpisać frazę słabe punkty czołgów.

Masz tu kilka zdj twardszych 9 tierów 

E75- kolor źółty oraz zielony

tBMXqAE.jpg

TYPE 4 HEAVY- zaznaczone czerwonym kolor ( z drugiej strony też tam bij) oraz właz dowódcy

ry2POv1.jpg

ST-I Zielony kolor oraz właz dowódcy

DBGcQLb.jpg

Opublikowano

na 175 peny to isa-3 można zjechać ale do E75 to trzeba zaskoczyć aby przednim kołem go zdetrakować a to to niestety ciężko :).
Grałem KW-3 więc dawałem radę na IX lecz nie zawszę :) z działem 175 peny trzeba dobrze lać w tył lub boki niestety nie da rady walczyć na przodzie :(

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Objechać go, innej opcji nie ma

Jest inna opcja, zmienić na HE i ładować w czapę (właz dowódcy). IS-6 ma całkiem niezłe obrażenia z HE, ważne by ładować tam gdzie pancerz jest najcieńszy, bo inaczej to tylko po kilka/naście/dziesiąt obrażeń.

Zaletą HE dodatkowo jest większa szansa na ubicie załoganta np. dowódcę, oraz modułów. Niestety przez wielu graczy bardzo niedoceniane i taki E-75 mając kilkanaście HP może zjechać takiego IS-6 do zera bo tamten nie pomyśli nawet o HE.

Gold to według mnie ostateczność, bo waląc głównie goldem to nawet premkami z kontem premium zarobki marne, lub na minusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...