Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gleba na snowboardzie

VtracK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Przedwczoraj miałem niegroźny upadek na snowboardzie straciłem równowagę i klapłem na dupe lecz niestety jako pierwsze wystawiłem lewą rękę...

Na początku kość promieniowa dosyć mocno mnie bolała, czułem jak bym ją stłukł lecz dzisiaj rano dosyć mocno mi spuchła. Boli mnie jedynie gdy dotknę tą kość ok 2 cm nad nadgarstkiem na odcinku ok. 1cm. Ręką mogę bez problemu (i bezboleśnie) ruszać, podnosić przedmioty itd ale gdy obkręcam rękę wokół własnej osi w prawo to trochę boli lecz ból po chwili mija. Jak myślicie jest to stłuczenie czy pęknięcie kości?

Opublikowano

Wieloletni staż w pogaduszkach pozwala mi diagnozować użytkowników tego forum. Mam dla pana złą informację, niestety nie obejdzie się bez amputacji.

A tak na poważnie, najlepiej będzie jak przeczekasz 3-4 dni, jeżeli będzie coraz gorzej lub ból nie będzie ustępować udaj się do lekarza. 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...