Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 600 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam telefonu używanego w dobrym stanie do 600zł. Chyba zamówię przez allegro. Jaki model będzie najlepszy? Jeżeli możecie wypiszcie też jego plusy. Fajnie, jakby miał czytnik linii papilarnych, ale nie jest to konieczne.

Opublikowano

Pewnie LG G3 bedzie kozakiem, sam posiadam S5 i nie narzekam, dziala swietnie, dalej dostaje aktualizacje, bardzo fajny telefon i ma wlasnie czytnik lini, kozacka sprawa.

Samsunsg s3 LTE głównie chodzi o LTE jakoś specjalnie nie ścina i za ok. 350zł

Jaki sens polecania w sumie slabego dosc na dzis dzien telefonu, skoro autor ma wiekszy budzet i WARTO go wykorzystac.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

W sumie mógłbym dołożyć. Mam teraz dosyć spory dylemat: xperia z2 czy xperia z3 compact. Bardzo przemawia do mnie długi czas pracy baterii, ale z3c ma mniej RAMu. Czy między 2 a 3 gb ram jest aż tak duża różnica? Bardziej jestem skłonny kupić z3c, jednak nie chciałbym potem żałować, że jednak nie wziąłem z2. 

@Edit

chociaż galaxy s5 to chyba też dobry wybór, trudna decyzja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...