Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak koła fortuny w IS

Kyu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Od wczoraj mam pewien kłopotliwy problem, występujący tylko na 1 koncie. Mianowicie, z IS "zniknelo" koło fortuny, nie ma juz tej zakładki z kołem, a proba wejscia przez obrazek ze strojem hotelarza konczy się błędem. Dodam ze problem występuje tylko na 1 koncie, na innym wszystko działa normalnie. Próbowałem otwierac w roznych przegladarkach lecz efekt nadal ten sam. Java, IE zaktualizowane, gra przeinstalowana. Jest to dosc duzy problem gdyz na tamto konto wplynely juz nd ;v wiec chcialem wykorzystac je na kolo, ktore niestety zniknelo. Spotkal sie ktos z czyms takim ? Jakie pomysly jak mozna to naprawic? Rozmawialem z supportem na IRCu, odeslali mnie do napisana ticketa, co tez zrobilem i czekam na odpowiedz z ich strony.

Z gory dzieki za kazde pomysly

Pozdrawiam

Opublikowano

Zaloguj się z innego urządzenia, zmień ip itd. jeśli to nie pomoże czekaj na odpowiedź supportu bo był by to problem z kontem.
Po prostu zaloguj się z jakiegoś innego urządzenia :p

Najwyżej podasz pasy i sprawdzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

To chyba zostaje czekanie na odpowiedz supportu, bo reszta mozliwych rzeczy czyt. logowanie sie z innych urzadzen itd, zostala wykonana ;/ Mam nadzieje ze to rozwiaza ;v 

ok juz daje, pw ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...