Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradziono mi konto. Co dalej?

Niunia :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tutaj.
Jak mam odzyskać konto Steam gdy Hacker zmienił mi hasło na e-mail , steam zmienił nazwe na steam usunął mój numer i mój e-mail i nie mam jak odzyskać hasła.
Z e-mail tak samo nie mam jak.
Czy są jakieś szanse że odzyskam konto warte ok.200 zł

Nazwę już mam. https://steamcommunity.com/profiles/76561198232406776/ zgłaszajcie że konto skradzione sku***syna

Opublikowano

napisałem właśnie chodzi o to co podajesz nr tel i stary e-mail ta? Bo jak tak to tak :D Ale jak zgłosi się to konto że jest skradzione to szybciej odzyskam ? :D

Opublikowano

Nie to ja coś innego pisałem takie coś co mi na e-mail przyszło nowy ;p i tam musiałem podać aktulany nick : Stary e-mail który był użytkowany ,numer telefonu który był tam w Steam Guard :D  i napisać więcej o tym zdarzeniu ;p A tego to nwm skąd ja mam wziąść psc stare przez które kupowałem :P

Opublikowano

EJ A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE ::: Bo napisałem to zgłoszenie po Polsku i mam napisać jeszcze raz tylko po angielsku czy  oni odpowiedzą jak jest po polsku?!

Opublikowano

EJ A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE ::: Bo napisałem to zgłoszenie po Polsku i mam napisać jeszcze raz tylko po angielsku czy  oni odpowiedzą jak jest po polsku?!

Nie. Polski support odpowiada tak około 2-4 dni.

Skąd ja mam niby znaleźć PSC z 1 roku ?!

Po co?

Napisz im wiadomość w, której jest:

- Login

- Stare hasło

- Stary nr telefonu

- Stary e-mail

- Klucze do gier jak masz

- SS np. z e-mail z steam

Jak coś to pisz PW. Pomogę CI napisać.

Opublikowano

Hej Niunia :3,  po Angielsku nie musisz pisac jak juz napisalas po Polsku, Polska obsluga sie toba zajmie lecz czas na pewno moze byc wydluzony, jak chcesz napisac po Angielsku to mozesz napisac, mozliwe ze odpowiedz dostaniesz szybciej. Wtedy najwyrazniej zaczniesz rozmowe z angielskim Supportem, a Polskiemu podziekujesz bo po co pisac i rozwiazywac problem x2, co do Angielskiego supportu to moge ci pomoc, tylko napisz mi PW. 

Ogolnie jak chcesz odzyskac konto, to bedziesz potrzebowala nie tylko nazwy uzytkownika i email, ale tez hisotrie platnosci i tym podobne, jak placilas karta, paypal itp., to najlepiej znajdz invoice bo powinnes dostac na e-mail po kupnie gry itp. Najlepiej zebys mial tego wiecej niz jeden. Ogolnie numer telefonu i zbedne informacje tez wyjasnij, im wiecej dasz im powodow tym szybciej sie z tym uwina i konto odzyskasz, raportowanie konta za kradziesz nic nie da ewentualnie ban na konto i tyle.

Nastepnym razem po prostu uwazaj !

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Opublikowano

Napisz po Polsku, odpowiedź dostaniesz zazwyczaj w godzinach wieczornych. Nie ma żadnej różnicy czy napiszesz po Polsku czy po Angielsku, czas czekania jest taki sam. Przede wszystkim musisz okazać im, pierwszy oryginalny e-mail jaki był wpisywany podczas rejestracji konta, oraz pierwszy nr. telefonu + możliwe klucze gier, dowody przekazania prezentu. 

Opublikowano

Ej a mam jedno ważne pytanie bo będę nowe konto kupował ;v i jak kupie sobie grę np. za 3 psc bo jedno 20 zł itd. to muszę podać 1 psc i mi pokażę to grę czy nie pokaże albo np mam psc 50 zł i brakuje mi 3 zł to mam resztkę i dam to resztkę to później pokaże mi że kupowałem przez 2 psc i bd musiał podać 2 kody tak ? :D xDD wiem napisane tak że nic nie wiecie no ale ;v 

Opublikowano

Ej a mam jedno ważne pytanie bo będę nowe konto kupował ;v i jak kupie sobie grę np. za 3 psc bo jedno 20 zł itd. to muszę podać 1 psc i mi pokażę to grę czy nie pokaże albo np mam psc 50 zł i brakuje mi 3 zł to mam resztkę i dam to resztkę to później pokaże mi że kupowałem przez 2 psc i bd musiał podać 2 kody tak ? :D xDD wiem napisane tak że nic nie wiecie no ale ;

Nie będziesz musiał wszystkich pokazywać(w tym przypadku 2) wystarczy jeden kod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...