Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowilem wam napisac ktrotka instrukcje moi mili koledzy :) !!! ... Jak widze takich ludzi jak wy co mi pomagacie i uczycie kultury to chcialbym wam bardzo podziekowac :)

CO chwile widze Temat : potrzebuje loadera do zszc , albo Loader blad zszc.... Wiec wam pomoge :)

Sciagacie To : http://www.speedysha...rver_loader.exe

Wrzucacie to folderu z silkiem <nie lubie wykrzyknikow wiec walne minke> :) Odpalacie , odznaczacie englisch patch i dziala bosko :) macie to zajefajne no dc... Mam nadzieje ze dacie mi plusiki za ten tut :)

aa i jeszcze Jezeli macie juz loadera to mozecie sciagnac Auto Logina...

http://www.speedysha...uto_connect.exe

Odpalacie go , klikacie start i sie sam juz loguje :)

Jak admini beda chcieli to podczepic to pisac ... Zrobie tu porzadek i usune wulgaryzmy. Ja juz to zrobilem :)

Dzelero

--------------------------------

Warnik za nieogar.

SonYuo

Opublikowano

Skanik gdzie?

Nie chcecie to nie sciagajcie... Nie chce mi sie robic skana ... Niech ktos bedzie tak mily i zrobi za mnie :)

Opublikowano

Loader: CLICK - 6/41

AutoLogin: CLICK 4/41

Bezpieczne bo sam używam od dłuższego czasu ...

Powiem tak ... DZIĘKI Dzelera - teraz to już nikt nie wbije -.-''

Btw powinno być ostrzeżenie za przeklinanie + brak skanu ... sprawiedliwość musi być - regulamin dotyczy każdego !

Opublikowano

Co to za slownictwo?

raportujcie mi takie cos i innym..otrzymujesz warna moze cie to ogarnie ogierze.

ee kolego... chyba nie widziales zachowania adminow .... Oni moga a my nie ? Lepiej zobacz co sie dzieje na forum a nie mi warny stawiasz za wulgaryzmy , czy to jest dzieciece forum ?

Opublikowano

Nie chcecie to nie sciagajcie... Nie chce mi sie robic skana ... Niech ktos bedzie tak mily i zrobi za mnie :)

Śmieszny jesteś? Jak coś dajesz na forum to skan obowiązkowy.Widać że regulaminu nie czytałeś.Popraw szatę graficzną tematu.

Opublikowano

Śmieszny jesteś? Jak coś dajesz na forum to skan obowiązkowy.Widać że regulaminu nie czytałeś.Popraw szatę graficzną tematu.

nucler wytlumacz mi jedno !! czemu wy mozecie przeklinac a ja nie ? ,,, Ja pierdziu !! ale i tak was kocham i prosze zebyscie zdjeli mi te jebane warny !! Oj napisalem ,,jebane'' sorry juz nie bede przeklinal :)

Kurwa moze nie zobacza ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...