Skocz do zawartości

Niesłuszny perm?

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam orientuje się ktoś może dlaczego jako 2 zawieszenie w gta online dostałem perma a nie jak każdy bana na 1 miesiąc? (Dodawałem sobie pieniądze a nie rozj*bywałem serwer więc nie było powodu do dania perma zamiast bana na miesiąc) (Jest jakaś opcja się zapytania ich dlaczego tak a nie inaczej?)

Raz dostałeś bana czasowego jako ostrzeżenie drugi raz dostałeś perma bo dalej robiłeś to samo. Dlaczego się teraz dziwisz? 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Również dostałem tydzień temu perma. Za pierwszym razem chyba rok temu na 8 dni bodajże z kumpelą na prywatnej sesji sprawdzałem delikatnie możliwości moda takie jak max staty,speed run,jump po spam samochodami i trochę kasy.

A ten drugi ostatni raz nie miałem kompletnie żadnych modów no nic, tylko przywalił się do mnie typ z haksami bo ciągle go zabijałem. Wkurzony zamienił mnie w choinkę i zabijał wszystkich na serwerze tylko, że zamiast jego nicku był mój i wszyscy mieli pretensję do mnie (dużo reportów poszło pewnie). Teleportował mnie gdzie popadnie i rzucał kasę po 50K na łeb, aż mi komunikaty z rockstara wywalały o jakiś błędach z transakcją. Oczywiście, olałem i zmieniłem sesję na inną. No i wchodzę sobie po 4 dniach i zonk.

Konto z dwoma postaciami na 120 lvl w banku z 40 melonami o domach nie wspominając jak i klubach czy firmach lub autach. Nie pisałem do supportu bo nawet chyba nie warto.

W GTA Online gram dalej na innym koncie które dostałem od kolegi który grał tylko w singla także zaczynam od nowa i tamtego konta tylko troszkę mi szkoda, bo tak naprawdę nie miałem co już tam robić, a tak to wbijam wszystko pomalutku od nowa.

;=)

Gościu cheatujesz w grze i płaczesz potem, że dostajesz perma ?

Tak to jest jak się cheatuje... W innych grach byś dostał perma za pierwszym razem...

Myślisz, że jeśli kupisz gre za x $ to upoważnia Cie to do cheatowania ? No chyba nie...

Licz się z tym, że cheatowanie = perm tak czy siak.

Zamiast płakać to zacznij grać uczciwie, proste

ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Niesłuszny perm?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...