BOZASNE Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam orientuje się ktoś może dlaczego jako 2 zawieszenie w gta online dostałem perma a nie jak każdy bana na 1 miesiąc? (Dodawałem sobie pieniądze a nie rozj*bywałem serwer więc nie było powodu do dania perma zamiast bana na miesiąc) (Jest jakaś opcja się zapytania ich dlaczego tak a nie inaczej?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaori. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Raz dostałeś bana czasowego jako ostrzeżenie drugi raz dostałeś perma bo dalej robiłeś to samo. Dlaczego się teraz dziwisz? Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeeNooN Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dodawałeś pieniądze i się dziwisz... Można się chyba było domyśleć że tak to się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To automat banuje, kumpel dostał perma za hackowanie kasy za 3 bądź 4 razem, raz na 2 tygodnie, raz na miesiąc, 2 raz na miesiąc i perm. Może coś zmienili teraz. Napisz do nich na Support/E-maila, popytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanqisz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Również dostałem tydzień temu perma. Za pierwszym razem chyba rok temu na 8 dni bodajże z kumpelą na prywatnej sesji sprawdzałem delikatnie możliwości moda takie jak max staty,speed run,jump po spam samochodami i trochę kasy. A ten drugi ostatni raz nie miałem kompletnie żadnych modów no nic, tylko przywalił się do mnie typ z haksami bo ciągle go zabijałem. Wkurzony zamienił mnie w choinkę i zabijał wszystkich na serwerze tylko, że zamiast jego nicku był mój i wszyscy mieli pretensję do mnie (dużo reportów poszło pewnie). Teleportował mnie gdzie popadnie i rzucał kasę po 50K na łeb, aż mi komunikaty z rockstara wywalały o jakiś błędach z transakcją. Oczywiście, olałem i zmieniłem sesję na inną. No i wchodzę sobie po 4 dniach i zonk. Konto z dwoma postaciami na 120 lvl w banku z 40 melonami o domach nie wspominając jak i klubach czy firmach lub autach. Nie pisałem do supportu bo nawet chyba nie warto. W GTA Online gram dalej na innym koncie które dostałem od kolegi który grał tylko w singla także zaczynam od nowa i tamtego konta tylko troszkę mi szkoda, bo tak naprawdę nie miałem co już tam robić, a tak to wbijam wszystko pomalutku od nowa. ;=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velta Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Od X 2016 pierwsza kara to wyczyszczenie postaci, druga to stałe wykluczenie z rozgrywki. https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/229514247-Aktualizacja-zasad-zawieszania-i-blokowania-graczy-w-GTA-Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubek1995 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Gościu cheatujesz w grze i płaczesz potem, że dostajesz perma ?Tak to jest jak się cheatuje... W innych grach byś dostał perma za pierwszym razem...Myślisz, że jeśli kupisz gre za x $ to upoważnia Cie to do cheatowania ? No chyba nie...Licz się z tym, że cheatowanie = perm tak czy siak.Zamiast płakać to zacznij grać uczciwie, proste ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.