Gość Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Cześć. Pod koniec tamtego roku, bodajże w listopadzie dostałam się na betę programu Affinity Photo. Niestety jednak nie miałam zbyt dużo czasu by nauczyć się chociażby jego podstaw. Zapytanie jak i temat kieruję do osób, które miały już lepszą z styczność z programem. Czy ktoś go używa? Jak go porównujecie względem PhotoShopa - ponoć miała być niezła konkurencja. Chciałabym poznać jakieś szczegóły przed tym aż zdecyduję się go zakupić. Zapraszam do dyskusji. (-: //Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie, kompletnie nie wiedziałam gdzie mogłabym to napisać. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ref. Odnośnik do komentarza
grzeczny happi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 używałem, ale do tworzenia layoutów/ui wciąż lepszy jest Photoshop CC 2017 jest boski, narzędzie do pobierania mockupów stricte z programu, bez wchodzenia do przeglądarki i masa innych rzeczy jeśli już to wolałbym Affinity Designer, ale wciąż PS>Affinity Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.