Eryk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Multikonto Nadano w profilu. Odnośnik do komentarza
EryczekOdbanuj Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Ile mam jeszcze zakładać multikont żebyście mnie przestali banować? Mam zmieniać ip czy co? Za 1bana dostałem niesłusznie, olałeś sprawę i do dzisiaj mi nie odpisujesz. A dokładniej konto Popkillerpl i KomputerowiecPL jedno było mojego brata, ale oczywiście ty dałeś mi bana za multikonto pisząc o jakimś koncie steam z tego co pamiętam to to konto steam było kontem moim bądź komputerowca. Odpisz jak nie olewasz użytkowników mpcforum Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ile mam jeszcze zakładać multikont żebyście mnie przestali banować? ??? Nawet jeśli to 2 różne osoby, w co nie chce mi się wierzyć, to oboje dostaliście perma i oboje macie zakaz tworzenia nowych kont zgodnie z regulaminem globalnym. Odnośnik do komentarza
EryczekOdbanuj Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pisałem bodajże kwiatmixowi że to mojego brata konto tamto, to on mnie wtedy odbanował, za chwilę ty banujesz pisząc to samo, dlaczego do kwiatmixa nie zapytałeś się czy to nie multikonto? Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Najpierw dostałeś bana na 1 konto, ponoć to drugie było brata dlatego dostałeś ub. W tej chwili zbanowane są oba konta, twoje i twojego brata i nie chcemy kolejnych kont ani twoich, ani jego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.