AnalnyTerror Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Tak jak w temacie. Mam kosę z zajebistym patternem, i tańsze skiny jakieś awp z ładnymi naklejkami czy jakieś akacze. Wrzucam na csgolounge i same boty mnie próbować oscammować próbują bądź ludzie co oferują dotę 2 skin za 300euro w zamian za mój karambit. Taki jeden znajomy miał tydzień temu ak-47 za 30euro, wymienił na kosę za 36euro, później na kolejną za 38 i teraz ma za 62euro kosę a ja od tygodnia siedzę całymi dniami i żadnego profitu nie mam... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
SorryMate Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Może to przez nick Odnośnik do komentarza
AnalnyTerror Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Może to przez nick @SorryMate mam inny nick na steam Odnośnik do komentarza
AnalnyTerror Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ktos mi zaoferował m4a1-s stattrak hyper beast factory new, opłaca się? Tylko 3sztuki na markecie za karambit rust coat battle scarred Odnośnik do komentarza
Neeson Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ktos mi zaoferował m4a1-s stattrak hyper beast factory new, opłaca się? Tylko 3sztuki na markecie za karambit rust coat battle scarred Nie opłaca się za duża przepaść cenowa w stosunku mw więc dużo chętnych się na tę emkę nie znajdzie. Odnośnik do komentarza
cola! Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Za malo sie reklamujesz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.