Skocz do zawartości

IEM 2017

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

No witam. ;) Jak pewnie część z Was wie kolejny już raz w katowickim Spodku odbędzie się IEM.

Nie będę tłumaczył co to jest, bo szczerze mówiąc sam nie wiem i te gierki mnie pierdolą, ale jestem co roku, bo to dobra okazja do spotkania z różnymi internetowymi podludźmi.

Kto się wybiera na IEM, z kim będę miał okazję się najebać pogadać? Chętnie też zrobię jakiś kołczing fejs tu fejs zupełnie za darmo, to jedyna taka okazja, kołczingowe świry. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś mnie nie lubi, to też będzie okazja, żeby mi najebać. Generalnie piszcie kto się wybiera, to może uda się ogarnąć jakiś meeting. Możemy też podyskutować o samej imprezie, chociaż poza pijacką jej stroną niewiele mogę powiedzieć. 

No, to pozdrawiam!

5465845486.png

No witam. ;) Jak pewnie część z Was wie kolejny już raz w katowickim Spodku odbędzie się IEM.

Nie będę tłumaczył co to jest, bo szczerze mówiąc sam nie wiem i te gierki mnie pierdolą, ale jestem co roku, bo to dobra okazja do spotkania z różnymi internetowymi podludźmi.

Kto się wybiera na IEM, z kim będę miał okazję się najebać pogadać? Chętnie też zrobię jakiś kołczing fejs tu fejs zupełnie za darmo, to jedyna taka okazja, kołczingowe świry. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś mnie nie lubi, to też będzie okazja, żeby mi najebać. Generalnie piszcie kto się wybiera, to może uda się ogarnąć jakiś meeting. Możemy też podyskutować o samej imprezie, chociaż poza pijacką jej stroną niewiele mogę powiedzieć. 

No, to pozdrawiam!

Ja nie, za daleko i zbyt zatrute powietrze.

Swoją drogą Risen ak'a Avaterys starość pogłębia twoją głupotę.

Sierra nie jest zbugowana.

W sumie to może i bym się wybrał. A kiedy będziesz - w pierwszym, czy drugim terminie IEM?

W drugim, od piątku rana. Koniecznie wpadaj Karol! Generalnie ja jestem z Katowic, ale i tak planujemy wynająć jakiś fajny hotel w centrum, żeby było gdzie pić, na jakiś basen iść itd. 

Jakby co pisz Messenger.

@tka jaka głupota, o czym Ty mówisz? Normalnie pisze kto się wybiera, jakieś piwko zrobić, cokolwiek, przecież nie mówię o najebaniu się do nieprzytomności. Czil.

Sierra nie jest zbugowana jak tylko przeglądasz internet, jak pracujesz z wieloma zaawansowanymi programami jak ja, to jest ;) Nawet pakiet Adobe działa średnio

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum IEM 2017   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...