Risen. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No witam. Jak pewnie część z Was wie kolejny już raz w katowickim Spodku odbędzie się IEM. Nie będę tłumaczył co to jest, bo szczerze mówiąc sam nie wiem i te gierki mnie pierdolą, ale jestem co roku, bo to dobra okazja do spotkania z różnymi internetowymi podludźmi. Kto się wybiera na IEM, z kim będę miał okazję się najebać pogadać? Chętnie też zrobię jakiś kołczing fejs tu fejs zupełnie za darmo, to jedyna taka okazja, kołczingowe świry. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś mnie nie lubi, to też będzie okazja, żeby mi najebać. Generalnie piszcie kto się wybiera, to może uda się ogarnąć jakiś meeting. Możemy też podyskutować o samej imprezie, chociaż poza pijacką jej stroną niewiele mogę powiedzieć. No, to pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
tka Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No witam. Jak pewnie część z Was wie kolejny już raz w katowickim Spodku odbędzie się IEM. Nie będę tłumaczył co to jest, bo szczerze mówiąc sam nie wiem i te gierki mnie pierdolą, ale jestem co roku, bo to dobra okazja do spotkania z różnymi internetowymi podludźmi. Kto się wybiera na IEM, z kim będę miał okazję się najebać pogadać? Chętnie też zrobię jakiś kołczing fejs tu fejs zupełnie za darmo, to jedyna taka okazja, kołczingowe świry. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś mnie nie lubi, to też będzie okazja, żeby mi najebać. Generalnie piszcie kto się wybiera, to może uda się ogarnąć jakiś meeting. Możemy też podyskutować o samej imprezie, chociaż poza pijacką jej stroną niewiele mogę powiedzieć. No, to pozdrawiam! Ja nie, za daleko i zbyt zatrute powietrze. Swoją drogą Risen ak'a Avaterys starość pogłębia twoją głupotę. Sierra nie jest zbugowana. Odnośnik do komentarza
MPCTaylor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 W sumie to może i bym się wybrał. A kiedy będziesz - w pierwszym, czy drugim terminie IEM? Odnośnik do komentarza
Risen. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 W sumie to może i bym się wybrał. A kiedy będziesz - w pierwszym, czy drugim terminie IEM? W drugim, od piątku rana. Koniecznie wpadaj Karol! Generalnie ja jestem z Katowic, ale i tak planujemy wynająć jakiś fajny hotel w centrum, żeby było gdzie pić, na jakiś basen iść itd. Jakby co pisz Messenger. @tka jaka głupota, o czym Ty mówisz? Normalnie pisze kto się wybiera, jakieś piwko zrobić, cokolwiek, przecież nie mówię o najebaniu się do nieprzytomności. Czil. Sierra nie jest zbugowana jak tylko przeglądasz internet, jak pracujesz z wieloma zaawansowanymi programami jak ja, to jest Nawet pakiet Adobe działa średnio Odnośnik do komentarza
Neeson Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 A po c**j jechać do tego rakowiska? Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 A po c**j jechać do tego rakowiska? Risen nie będzie jedyną atrakcją na IEM, ogół nie jest rakowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.