Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Way Back - Nowa gra przeglądarkowa

Dexas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od kilku dni myślałem, aby stworzyć projekt gry, który bedzie sie opierał na jakby tu powiedzieć... Czasach średniowiecznych lub coś w tym stylu. Od 2 dni pracuje nad tym i na tą chwile moge podać tylko kiedy mniej więcej gra może wystartować. Jest to koniec marca/początek kwietnia. Mam nadzieje, że wszystko sie uda i gra też ujrzy światło dzienne. Nie daje Wam 100% gwarancji, że gra wyjdzie, ale niech bedzie chociaż z 50%;p

Link do gry: Niebawem!

Link do forum: thewayback.96.lt

Co w grze?

- Postać

- Gildie

- Arena

- Ogłoszenia

- Sklep z wyposażeniem

- Ustawienia konta (jak w innych grach)

- Umiejętności

- Levele

- Zastanawiam sie nad karczmą lub coś w tym rodzaju...

Resztę dopisze co mi przyjdzie do głowy ;d

Screeny z testów:

Już niebawem!

Na tą chwile udostępnione tylko forum gry (link na górze)

post-1541329-0-19342800-1483991823.jpg

Opublikowano

Życzę powodzenia przydadzą się nowe gry przeglądarkowe. Przyda się jeszcze kilka rzeczy ale mam nadzieję że z czasem wszystko ogarniesz :D

Opublikowano

Co do pytań... Sam pracuje nad grą oraz dziękuje za te wszystkie powodzenia. Muszę jeszcze skądś zdobyć grafiki zbroi, mieczy, mikstur. Może jakieś prowizoryczne sie tam zrobi, dopóki nie znajdę jakiegoś grafika. ;p

Opublikowano

Ja za to uwielbiam gry typu shakes, gladiatus, hero zero - big bang empire czy nowa rewelscyjna gra foglandor. Gry ala plemiona mnie nudza

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Ja za to uwielbiam gry typu shakes, gladiatus, hero zero - big bang empire czy nowa rewelscyjna gra foglandor. Gry ala plemiona mnie nudza

Wybacz,ale ze strategicznego punktu widzenia plemiona wymagaja wiecej mozgu niz klikniecie "atakuj".A co do gry to czekam z niecierpliwoscia na screeny,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...