Dexas Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, Od kilku dni myślałem, aby stworzyć projekt gry, który bedzie sie opierał na jakby tu powiedzieć... Czasach średniowiecznych lub coś w tym stylu. Od 2 dni pracuje nad tym i na tą chwile moge podać tylko kiedy mniej więcej gra może wystartować. Jest to koniec marca/początek kwietnia. Mam nadzieje, że wszystko sie uda i gra też ujrzy światło dzienne. Nie daje Wam 100% gwarancji, że gra wyjdzie, ale niech bedzie chociaż z 50%;p Link do gry: Niebawem! Link do forum: thewayback.96.lt Co w grze? - Postać - Gildie - Arena - Ogłoszenia - Sklep z wyposażeniem - Ustawienia konta (jak w innych grach) - Umiejętności - Levele - Zastanawiam sie nad karczmą lub coś w tym rodzaju... Resztę dopisze co mi przyjdzie do głowy ;d Screeny z testów: Już niebawem! Na tą chwile udostępnione tylko forum gry (link na górze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rtyna Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 no to z mila checia poczekam na jakies zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeuSXP Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jak gra przeglądarkowa to domyślam się że będzie to mieszanina wszystkich gier via www. Ale poczekam na ss.@Dexas Sam nad tym pracujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MozYYY Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Życzę powodzenia przydadzą się nowe gry przeglądarkowe. Przyda się jeszcze kilka rzeczy ale mam nadzieję że z czasem wszystko ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexas Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Co do pytań... Sam pracuje nad grą oraz dziękuje za te wszystkie powodzenia. Muszę jeszcze skądś zdobyć grafiki zbroi, mieczy, mikstur. Może jakieś prowizoryczne sie tam zrobi, dopóki nie znajdę jakiegoś grafika. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rtyna Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja za to uwielbiam gry typu shakes, gladiatus, hero zero - big bang empire czy nowa rewelscyjna gra foglandor. Gry ala plemiona mnie nudza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aegris Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Walki będą typu kliknij i czekaj na tekst czy graficzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumci91 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja za to uwielbiam gry typu shakes, gladiatus, hero zero - big bang empire czy nowa rewelscyjna gra foglandor. Gry ala plemiona mnie nudza Wybacz,ale ze strategicznego punktu widzenia plemiona wymagaja wiecej mozgu niz klikniecie "atakuj".A co do gry to czekam z niecierpliwoscia na screeny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.